GNTM: Η δοκιμασία με το πλύσιμο του αυτοκινήτου και τα 20 μοντέλα που πέρασαν στο σπίτι [video]

28.09.2021
GNTM: Η δοκιμασία με το πλύσιμο του αυτοκινήτου και τα 20 μοντέλα που πέρασαν στο σπίτι [video]
Bootcamp τέλος με σφουγγάρι και μάνικα. Αυτό είχαν προγραμματίσει οι κριτές για τους 41 υποψηφίους της δεύτερης φάσης. Και τώρα, ξεκινά το παιχνίδι!

Η τελική δοκιμασία που θα καθόριζε την τελική 20άδα των μοντέλων που θα έμπαιναν στο σπίτι του GNTM για φέτος τοποθέτησε τους διαγωνιζόμενους στο Λος Άντζελες, στη δεκαετία του '80 και τους ζήτησε να φλερτάρουν με τον γείτονα πλένοντας το αυτοκίνητο στην αυλή του σπιτιού τους.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία που ανέλαβε ο Παναγιώτης Σιμόπουλος με τον φακό του, ο coach Γιώργος Καράβας και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανέλαβαν να δείξουν στα παιδιά "πώς γίνεται".

Η Ειρήνη Λεμπέση, ήταν η πρώτη που πέρασε στο σπίτι καθώς πήρε το Golden Pass. Παρόλο που δεν χρειάστηκε να διαγωνιστεί, πέρασε από τη δοκιμασία "just for fun" και, η αλήθεια είναι πως, ξεχώρισε!

Στη συνέχεια οι κριτές παρακολούθησαν και καθοδήγησαν τις προσπάθειες όλων των υποψηφίων και στο τέλος κατέληξαν -με δυσκολία, όπως είπαν- στην τελική 20άδα, με δύο επιλαχόντες, πράγμα που γίνεται πρώτη φορά.

Εκτός απο την Ειρήνη, λοιπόν, στο σπίτι μπήκαν από κορίτσια η Κυβέλη, η Όλγα, η Μελίνα, η Στέλλα, η Άννα, η Ραφαέλα, η Αγάπη, η Μαρία και η Ιωάννα και από αγόρια ο Στυλιανός, ο Γιάννης, ο Ναπολέων, ο Βασίλης, ο Κωνσταντίνος, ο Θάνος, ο Αγγαίος, ο Θοδωρής, ο Ντίνος και ο Ηλίας ενώ όπως ανακοίνωσε στο τέλος ο Δημήτρης Σκουλός, φέτος θα υπάρχουν και δυο επιλαχόντες, οι οποίοι μπορεί να μπουν στο σπίτι ανά πάσα στιγμή. Αυτοί είναι ο Αιμιλιάνος και η Μαρία

Ιδού και η στιγμή της ανακοίνωσης της τελικής 20άδας και αναμένουμε τα επόμενα.

Ως προς το ενδιαφέρον του κοινού πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά τον σκληρό διαγωνισμό -χθες είχαμε και την πρεμιέρα της σειράς "Άγριες Μέλισσες" πέρα από τον "Σασμό" και τη "Γη της Ελιάς" όμως, τουλάχιστον στο Twitter κατά την ώρα προβολής το trend #GNTMgr κυριάρχησε. Στη συνέχεια, ήταν οι Μέλισσες που πήραν το προβάδισμα -έτσι, για την ιστορία!