Πρόβα νυφικού για τη Ρίζω: Οι νέες, backstage, φωτογραφίες της νύφης ως... μοντέλο!

07.04.2021
Πρόβα νυφικού για τη Ρίζω: Οι νέες, backstage, φωτογραφίες της νύφης ως... μοντέλο!
Ακόμη ένας γάμος που αναμένεται με ανυπομονησία στο Διαφάνι

Τις αγαπάμε τις "Άγριες Μέλισσες", δεν θα το κρύψουμε. Η αλήθεια είναι όμως, ότι μάλλον "παραμαύρισαν" τώρα τελευταία... Πολλή στεναχώρια μαζεμένη. Πολύς πόνος και πολλή αγωνία!

Ένα μόνο το χαρούμενο γεγονός αυτή την περίοδο στο Διαφάνι και αυτό είναι ο γάμος της Ρίζως με τον Προύσαλη που ετοιμάζεται.

Ναι, αυτοί οι δυο είναι αυτό τον καιρό οι μόνοι που μας κάνουν λίγο να χαμογελάμε -μαζί με το νέο, ενδιαφέρον bromance Μπάμπη και Άγγελου που μας προέκυψε [φωτό κάτω]- και η εξέλιξη εστιάζει, φυσικά, στις ετοιμασίες του γάμου.

Θα ντυθεί νυφούλα η Ρίζω και θα φορέσει νυφικό από τα χεράκια της Ουρανίας, όπως και όλες οι άλλες νύφες του χωριού.

Μαζεύονται στο ραφτάδικο, λοιπόν, τα κορίτσια και αρχίζουν το κους κους και τα χωρατά! Και η Ρίζω.. μοντέλο!

Ιδού οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό του ο εικονολήπτης και φωτογράφος Βαγγέλης Γραμματικός, βοηθός παραγωγής στον ΑΝΤ1, που μας έχει δώσει πολύ υλικό από τα backstage της σειράς. Η ώρα η καλή...

Στο μεταξύ, ιδού το περιμένουμε στο σημερινό [7/4/2021] επεισόδιο

Η θλίψη του Μιλτιάδη, μετά την εξέλιξη με τον Ευτύχη, θα βρει διέξοδο, ξεσπώντας πάνω στον Δούκα καθώς ανακαλύπτει ότι τους έχει ξεγελάσει. Η Ασημίνα καταρρέει μετά την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ έχει κοπεί κάθε γέφυρα επικοινωνίας με τον Νικηφόρο. Η Ελένη προσπαθεί να στηρίξει τις αδελφές της και να τις ενώσει αυτές τις δύσκολες ώρες. Θα τα καταφέρει; Απ’ την άλλη, ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του, ακόμα και με την Αγορίτσα, καθώς όλοι τον κατηγορούν για την κατάσταση του παιδιού. Ο Άγγελος προσπαθεί να ξεπεράσει τη Σοφούλα και βγαίνει ραντεβού με τη Σταυριανή. Η Σοφούλα πληγώνεται, αλλά αποδέχεται πως έχασε την ευκαιρία της.