Άγριες Μέλισσες: Έτσι είναι το Διαφάνι από ψηλά [video]

06.04.2021
Άγριες Μέλισσες: Έτσι είναι το Διαφάνι από ψηλά [video]
Ας κάνουμε μια βόλτα στο χωριό στο οποίο διαδραματίζεται η τηλεοπτική επιτυχία "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1.

Δεύτερος χειμώνας που ζούμε, κατά κάποιον τρόπο, κι εμείς στο Διαφάνι. Περιδιαβαίνουμε τους δρόμους του, ανοίγουμε πόρτες των σπιτιών του, κρυφοκοιτάζουμε από τα παράθυρά τους. Ξέρεις, όμως, ότι στην πραγματικότητα το χωριό αυτό δεν υπάρχει;

Πρόκειται για ένα σκηνικό που έχει στηθεί έξω από τα στούντιο Κάππα Studios και από ψηλά είναι κάπως έτσι... Ας κάνουμε μια βόλτα από ψηλά, με τη Δρόσω να τραγουδά το νανούρισμά της.

Υπάρχει, βέβαια και ένα δεύτερο σχετικό βίντεο που "βλέπει" το χωριό και την αγροικία της οικογένειας Σταμίρη από ψηλά. Ας το δούμε και αυτό:

Προς το παρόν, όσον αφορά στις εξελίξεις στη σειρά, έχουμε συνταρακτικές και σε όλα τα μέτωπα. Σύμφωνα με το spoilerp που έδωσε, όμως, ο Αλέξης Μίχας, στο "Πρωινό" σήμερα [6/4/2021] εστιάζουμε στη σχέση Κωνσταντή και Δρόσως, η οποία θα τελειώσει μόλις εκείνος μάθει την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου από τον Νικηφόρο.

Ο χωρισμός αυτός όμως δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί ο Κωνσταντής δεν αντέχει μακριά από τη Δρόσω. Πάει και τη βρίσκει λοιπόν και αποφασίζουν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Αυτή την επανασύνδεση θα του δούμε περίπου σε τρεις εβδομάδες, ενώ σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, θα υπάρξει ακόμη μία ρήξη μεταξή της Δρόσως και της Ασημίνας λόγω μιας εξαιρετικά δελεαστικής πρότασης που κάνει στη δεύτερη ο Νικηφόρος. Σε σχέση με το παιδί, φυσικά.