Άγριες Μέλισσες: O Νικηφόρος αλλάζει στάση και πηγαίνει τον Σέργιο στο σπίτι των Σταμίρηδων

07.04.2021
Άγριες Μέλισσες: O Νικηφόρος αλλάζει στάση και πηγαίνει τον Σέργιο στο σπίτι των Σταμίρηδων
H Ασημίνα και η Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές.

Ανατροπές και σχέσεις σε τεντωμένο σκοινί θα έχουμε στις Άγριες μέλισσες. Τα όρια ξεπερνιούνται και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv:

Η οικογένεια των Σεβαστών, βρίσκεται στα πρόθυρα μιας απόλυτης διάλυσης, η οποία αυτή τη φορά μπορεί να είναι και οριστική. Αρχικά, ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στον Δούκα πως ο Νικηφόρος τον πρόδωσε στην υπόθεση με την βιομηχανική ζώνη. Ο Δούκας επιβεβαιώνει πως έμεινε 6 χρόνια στην απομόνωση εξαιτίας του γιου του και αποφασίζει να τον εκδικηθεί.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος αλλάζει στάση στις Άγριες Μέλισσες και πηγαίνει τον Σέργιο στο σπίτι των Σταμίρηδων. Εκεί, η Ασημίνα και η Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές.

Ο Δούκας αρπάζει από το τμήμα ένα έγγραφο που τον ενοχοποιεί και η Ανέτ τον προδίδει. Αυτή τη φορά δεν θέλει να συγκαλύψει ακόμα ένα έγκλημά του.

Η Ασημίνα προσφέρει χείρα βοηθείας στον Νικηφόρο, ενώ εκείνος παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει ξανά τη σχέση του με τον Κωνσταντή. Ο ίδιος αποφασίζει να εγκαταλείψει το σπίτι των Σεβαστών. Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν ότι θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν τον Σέργιο, η χαρά τους στις Άγριες Μέλισσες, όμως, δεν θα κρατήσει για πολύ.

Ο Κωνσταντής συγχωρεί την Δρόσω, όμως, την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος κάνει μια συμβιβαστική πρόταση στην Ασημίνα για τον μικρό Σέργιο. Παράλληλα, κάνει και στον Μιλτιάδη μια απρόβλεπτη πρόταση, προκειμένου να βρεθεί ένα βήμα μπροστά από τον πατέρα του, η οποία φέρνει όμως νέες φουρτούνες στους Σεβαστούς.

Πλέον, τίποτα, δεν θυμίζει την άλλοτε ισχυρή και ενωμένη οικογένεια των Σεβαστών. Η Μυρσίνη, ανήμπορη να αντιδράσει, τους βλέπει να διαλύοντα