«Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»: Επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση με νέα επεισόδια

29.12.2020
«Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»: Επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση με νέα επεισόδια
Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της αγαπημένης σειράς «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι» βρίσκεται επίσημα στα σκαριά, σύμφωνα με το Entertainment Weekly. Kαι αυτά είναι σούπερ νέα για τους φανατικούς οπαδούς της οικογένειας Ingalls.

Η Paramount TV Studios και η Anonymous Content συνεργάζονται για να αναδημιουργήσουν τη δραματική σειρά που βασίζεται στα πρωτότυπα μυθιστορήματα της Laura Ingalls Wilder. Τα βιβλία διασκευάστηκαν στο παρελθόν για την ομώνυμη και πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, η οποία προβλήθηκε στο NBC από το 1974 έως το 1982 αλλά και από την ΕΡΤ. Τώρα, δεκαετίες αργότερα, ο Trip Friendly - του οποίου ο πατέρας, Ed Friendly, αγόρασε τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά δικαιώματα της σειράς βιβλίων «Το μικρό σπίτι στο λιβάδι» — αναμένεται να πάρει τη θέση του executive producer στο επερχόμενο προτζεκτ.

Καθένα από τα εννέα βιβλία της δημοφιλούς σειράς καθώς και η οriginal τηλεοπτική σειρά ακολουθούσαν τη ζωή και τις περιπέτειες της οικογένειας Ingalls. Ο σύζυγος Charles Ingalls, η σύζυγός του Caroline, και οι τρεις κόρες τους - Mary, Laura και Carrie - μετανάστευσαν δυτικά το 1800 για να εγκατασταθούν σε ένα αγρόκτημα κοντά στο χωριό Walnut Grove, στη Μινεσότα.

Η ηθοποιός Melissa Gilbert, έχει δηλώσει ότι χρωστάει αυτό που είναι σήμερα στην εν λόγω σειρά καθώς υποδυόταν την Laura και εμφανιζόταν σχεδόν σε κάθε επεισόδιο.

«Τα πιο εκπαιδευτικά χρόνια της ζωής μου - από όταν ήμουν 9 έως τα 19 μου – τα πέρασα σε αυτό το σετ», είδε δηλώσει η Melissa στο Parade. «Λέω μερικές φορές στους ανθρώπους ότι δεν μεγάλωσα στη δεκαετία του 1970. Μεγάλωσα στη δεκαετία του 1870. Αυτή είμαι εγώ. Αυτή η εμπειρία με διαμόρφωσε σίγουρα ως επαγγελματία, αλλά και ως άτομο. Δεν ξέρω ποια θα ήμουν αν δεν είχα κάνει αυτή τη σειρά».

Ο ημι-αυτοβιογραφικός απολογισμός της παιδικής ηλικίας της συγγραφέως Laura που αντικατοπτρίζεται τόσο στα βιβλία όσο και στην τηλεοπτική σειρά, έχει λατρευτεί εδώ και δεκαετίες. Αν και οι ιστορίες λαμβάνουν χώρα πάρα πολλά χρόνια πριν, εξακολουθούν να είναι σχετικές με τη σημερινή πραγματικότητα.

Και, ακόμη και αν δεν έχεις εμπειρία από τη ζωή στην εξοχή, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά σημαντικά μαθήματα που μπορείς να αποκομίσεις από το «Μικρό σπίτι στο λιβάδι».

Αναμένουμε νεότερα λοιπόν!