Survivor: Η παίκτρια που δεν άντεξε και οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Μεγάλη έκπληξη ο ένας

29.12.2020
Survivor: Η παίκτρια που δεν άντεξε και οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Μεγάλη έκπληξη ο ένας
Δεύτερο επεισόδιο για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και είχαμε ήδη τις πρώτες ανατροπές.

Δύσκολη η επιβίωση στο νησί και μερικοί παίκτες από την ομάδα των Διασήμων το αντιλήφθηκαν πολύ νωρίς και αρκετά άσχημα. Από την πρώτη στιγμή, η ομάδα έψαξε για καρπούς που θα μπορούσαν να φαγωθούν και δοκίμασαν αυτούς που βρήκαν, όμως φαίνεται ότι τα στομάχια της Κάτιας Ταραμπάνκο και της Αγγελικής Λάμπρη δεν αντέδρασαν σωστά σε αυτή την τροφή. Οι δυο παίκτριες έπαθαν μια ήπια τροφική δηλητηρίαση αλλά τελικά κατάφεραν να "κατέβουν" στον στοίβο των αγωνισμάτων.

Μαχητές και Διάσημοι έπεσαν στη μάχη για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και οι πρώτοι επικράτησαν τελικά, φέρνοντας τους δεύτερους στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν 2 συμπαίκτες τους προς αποχώρηση.

Πριν από αυτό το σημείο, όμως, είχαμε μία ακόμη απρόσμενη εξέλιξη καθώς η Έλενα Λιλιοπούλου, εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από το παιχνίδι καθώς αντιλήφθηκε ότι δεν θα άντεχε άλλο. Τα spoilers είχαν αναφερθεί στη Μαριπόζα όμως τελικά ήταν η φουρνάρισσα των Μαχητών που αποφάσισε να επιστρέψει νωρίς.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε τους Διάσημους να μοιράζονται την εμπειρία τους με τους επικίνδυνους καρπούς και την Έλενα Λιλιοπούλου να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί.

Στο Συμβούλιο του νησιού είχαμε ακόμη μία ανατροπή καθώς οι Διάσημοι ψήφισαν προς αποχώρηση τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κοψιδά με τον δεύτερο να μην μπορεί να αντιληφθεί τον λόγο για τον οποίο εκείνος βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Είναι, όντως, κάπως παράξενο...