Ο Κωνσταντής και η Δρόσω φιλήθηκαν και η οθόνη πήρε... φωτιά - Το twitter έστησε γλέντι [video]

24.12.2020
Ο Κωνσταντής και η Δρόσω φιλήθηκαν και η οθόνη πήρε... φωτιά - Το twitter έστησε γλέντι [video]
Το είχαμε διαβάσει στα spoilers, το περιμέναμε... Αυτό που είδαμε, όμως, ξεπέρασε τις προσδοκίες των απανταχού θαυμαστών της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Όσο για τον ερωτοχτυπημένο Κωνσταντή; Δεν υπάρχουν λόγια!

Χθες, 23/12/2020 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο για τη χρονιά αυτή και ήταν, κατά γενική ομολογία, ένα πολύ γεμάτο επεισόδιο!

Συνέβησαν πολλά, όμως εμείς θα σταθούμε στο κομμάτι που αφορά στον έρωτα Κωνσταντή και Δρόσως, ο οποίος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη σειρά. Ένα κεφάλαιο που έχει φανατικούς οπαδούς (στο Twitter, μάλιστα υπάρχει hashtag #teamkroso) αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που αντιτίθενται σε αυτό το ζευγάρωμα.

Οι σεναριογράφοι, ωστόσο, τους θέλουν μαζί και το πρώτο τους, αμοιβαίο, φιλί άναψε φωτιές!

Ο Γιάννης Κουκουράκης "απογείωσε" τον ερωτευμένο Κωνσταντή του δίνοντάς του ένα προφίλ που δεν έχουμε ξαναδεί και μας άρεσε πολύ, όπως και στη Δρόσω της Δανάης Μιχαλάκη, που παρόλο που στάθηκε πιο "ψυχρή" απέναντι στο ξεδίπλωμα των συναισθημάτων του νεαρού Σεβαστού, στο τέλος... λύγισε! Και η συνέχεια αναμένεται πιο "καυτή" σύμφωνα με τα spoilers.

Ιδού η σκηνή για την οποία μιλάμε και στη συνέχεια κομμάτια από το "γλέντι" που στήθηκε στo Twitter. -και όχι μόνο με την... καλή έννοια!