«Άγριες Μέλισσες»: Σήμερα το τελευταίο επεισόδιο του χρόνου [video]

23.12.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Σήμερα το τελευταίο επεισόδιο του χρόνου [video]
Θα κάνουν Χριστούγεννα και στο Διαφάνι!

Σήμερα, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Άγριες Μέλισσες" για το 2020, ενώ, όπως μαθαίνουμε, οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν στις οθόνες μας τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 πια!

Τότε θα περιμένουμε να δούμε και τα δύο ακόμη γνώριμα πρόσωπα που επιστρέφουν και ταράζουν τα νερά, αλλά και ένα νέο που ίσως δώσει στη Λενιω το "χαρτί" που ψάχνει διακαώς για να δώσει στον Βόσκαρη αυτό που του αξίζει.

Ας πάρουμε, όμως, μια γεύση από το τι να περιμένουμε σήμερα το βράδυ:

Ο Βόσκαρης δεν κάνει δεκτή την επιστροφή του Προύσαλη στο Τμήμα και το Διαφάνι θα δώσει με τον τρόπο του, την απάντησή του.
Ο Λάμπρος ανακοινώνει στην Ελένη πως θα ζητήσει μετάθεση, για να ζήσουν ήρεμοι και μακριά από τα προβλήματα. Θ’ αποφασίσει, αυτή τη φορά, η Ελένη να φύγει από τον τόπο της;
Στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός ύστερα από την απόφαση του Κωνσταντή ν’ αναβάλλει τον γάμο του με τη Δόμνα.
Το ίδιο βράδυ, ο Μελέτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια σκληρή αλήθεια από το παρελθόν, ενώ η παράνομη σχέση της Ασημίνας και του Μπάμπη, κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί από τον Νικηφόρο.
Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα έχουν μια τυχαία συνάντηση, που θα οδηγήσει σε νέες αναταράξεις.
Ο Βόσκαρης παίζει το τελευταίο του χαρτί, για να οδηγήσει την Ελένη μακριά από το Διαφάνι.
Μυστικά και ψέματα έρχονται στο φως. Ένας ανομολόγητος πόθος και μια μάχη σώμα με σώμα δεν θ’ αφήσουν τίποτα όρθιο, μετά από αυτήν τη νύχτα…