«Άγριες Μέλισσες»: Αυτή είναι η γυναίκα που ξέρει τα μυστικά του Βόσκαρη - Θα βοηθήσει, άραγε, την Ελένη;

23.12.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Αυτή είναι η γυναίκα που ξέρει τα μυστικά του Βόσκαρη - Θα βοηθήσει, άραγε, την Ελένη;
Ακόμη ένα πρόσωπο-κλειδί ερχεται στο Διαφάνι και, ίσως, φέρνει μαζί του τη λύτρωση για τη Λενιώ! Για να δούμε!

Μετά τα έξι χρόνια κόλασης που έζησε στη φυλακή -και συγκεκριμένα στα χέρια του Βόσκαρη- η Ελένη Σταμίρη φαίνεται ότι θα έχει μια ευκαιρία να "πατσίσει" με τον βασανιστή της.

Μπορεί να έχει γυρίσει στο Διαφάνι με στόχο να φτιάξει ξανά τη ζωή της, όμως δεν τα καταφέρνει παρόλο που ο Λάμπρος στέκεται δίπλα της βράχος! Ο Μάνος Βόσκαρης την έχει ακολουθήσει το χωριό της και δεν χάνει ευκαιρία να την επειλεί και να της θυμίζει όλα όσα εκείνη θέλει να ξεχάσει. Μέχρι που θα της επιτεθεί ξανά, σύμφωνα με τα spoilers, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Βέβαια, αυτή τη φορά θα έχει λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο.

Ο Βόσκαρης, όμως δεν το βάζει κάτω.

Αφού έκανε τον Προύσαλη να παραιτηθεί , "κρατά τον Δούκα στο χέρι" και έχει φέρει στα όριά του τον Άγγελο που βλέπει να χάνει την αρραβωνιστικιά του μέσα από τα χέρια του, ο αδίστακτος Βόσκαρης δεν "βλέπει" κανέναν μπροστά του.

Έλα, όμως, που από κάπου θα το... "βρει". Και μάλιστα από κάπου που δεν το περιμένει!

Όπως ακούσαμε σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1, η Ελένη συνεχίζει την προσπάθειά της να οδηγήσει τον Βόσκαρη στη δικαιοσύνη για τις πράξεις του και δεν σταματά να ψάχνει στοιχεία που θα τη βοηθήσουν να τον παγιδεύσει. Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, θα γνωρίσει τη Λέτα, μία γυναίκα που γνωρίζει πολλά για το παρελθόν του Βοσκαρη και θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Τον ρόλο της Λέτας ερμηνεύει η ηθοποιός Ορνέλα Λούτη [φωτό κάτω] την οποία θα δούμε στα επεισόδια που θα προβληθούν από το νέο έτος. Αναμένουμε λοιπόν!