Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει με τα "Μεσάνυχτα" και το ανακοίνωσε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο

23.12.2020
Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει με τα "Μεσάνυχτα" και το ανακοίνωσε με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο
Ύστερα από μία περίοδο μεγάλης αναταραχής, η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στο πόστο της!

Έχοντας διανύσει δύο ιδιαίτερα επιτυχημένες σεζόν με την εκομπή συνεντεύξεων που παρουσίαζε τα μεσάνυχτα, η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε φέτος στην πρωινή ζώνη. Μαζί της ο Νίκος Μάνεσης σε μια συνεργασία που παρόλο που διαφημίστηκε πολύ, έληξε τελείως άδοξα και με πολύ κρότο!

Ύστερα από πολύ καιρό διαβουλεύσεων, η Ελεονώρα επιστρέφει στην ώρα και την εκομπή που αγαπά. Η ανακοίνωση από την πλευρά της έγινε με μία ανάρτηση στην οποία παραθέτει την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, όμως εξηγεί, ταυτόχρονα και με τον δικό της τρόπο, τους λόγους για τους οποίους αγαπά τα Μεσάνυχτα, αποκαλύπτοντας και τα μυστικά τους.

Ιδού:

Με αυτή τη φωτογραφία κ ένα δελτίο τύπου που θα παραθέσω κ πιο κάτω, ο @alphatv ανακοινώνει κ επίσημα πλέον αυτό που μήνες τώρα γνωρίζαμε οι άνθρωποι του. Επιστρέφουν τα «μεσάνυχτα»... την αγαπώ αυτή την εκπομπή γιατί αγαπώ να μαθαίνω από τους ανθρώπους... όλοι μα όλοι έχουν κάτι να πουν. Άλλοι, ιστορίες κ γεγονότα που τους έφεραν στο επίκεντρο κ άλλοι πράγματα για τη ζωή τους που εμείς δεν γνωρίζαμε. Ακόμα κ πρόσωπα που έχουμε ακούσει να μιλούν ξανά κ ξανά, ακόμα κ αυτά, πάντα κάτι θα έχουν καινούργιο να πουν. Μ αρέσει να ακούω τους ανθρώπους. Να τους παρατηρώ όταν μιλούν, να βλέπω το βλέμμα τους, τις κινήσεις τους, τη στάση τους, να αφουγκράζομαι τις παύσεις τους κ τις σιωπές τους.
Δεν έχω ποτέ μπροστά μου έτοιμες , γραμμένες ερωτήσεις για τους καλεσμένους μου. Δεν ζήτω ποτέ από τους συνεργάτες μου να μου γράψουν τις ερωτήσεις της συνέντευξης. Όσο λιγότερα ξέρω γι τους ανθρώπους που κουβεντιάζω τόσο πιο πολύ απολαμβάνω τη διαδικασία . αγαπώ τα «μεσάνυχτα» γιατί με βοηθούν μέσα από τις εξομολογήσεις τους οι άνθρωποι. Και αυτό που κάποτε κέρδιζα ταξιδεύοντας , μιλώντας με τον άγνωστο συνεπιβάτη δίπλα μου, ή πιάνοντας γνωριμία με ανθρώπους από ξένες χώρες το κάνω πλέον κ στη δουλειά μου. Κάθε άνθρωπος εκεί έξω, από εκείνος που αντιπαθείς ( κ αυτό λέει πολλά από μόνο του) μέχρι εκείνον που θαυμάζεις, από αυτόν που γνωρίζεις καλά μέχρι εκείνον που δεν έχεις ξαναδεί στη ζωή σου, από εκείνον που για κάποιο λόγο κάποιοι τον κοιτούν περίεργα μέχρι τον πιο «αόρατο» για μερικούς, άνθρωπο, όλοι μα ΟΛΟΙ πάντα κάτι έχουν να πουν...
Να το λοιπόν κ επίσημα
«Η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή «Μεσάνυχτα» επιστρέφουν για 3η χρονιά στον Alpha.Πολιτικοί, πρόσωπα της επικαιρότητας, καλλιτέχνες, άνθρωποι της διπλανής πόρτας στις πιο προσωπικές και βαθιές τους εξομολογήσεις. Άνθρωποι που δύσκολα και σπάνια μιλούν για την προσωπική τους ζωή μοιράζονται μαζί μας, με πάθος, χωρίς φόβο, δύσκολες στιγμές που βίωσαν και μας ξυπνούν τα πιο βαθιά συναισθήματα.
Ιστορίες αληθινές, συνεντεύξεις σπάνιες με την ιδιαίτερη ματιά της Ελεονώρας Μελέτη.»
#mesanyxta #latenight #latenightshow #latenightthoughts @alphatv