Άγριες Mέλισσες: Η απόπειρα δολοφονίας που θα συγκλονίσει τη Δρόσω!

23.11.2020
Άγριες Mέλισσες: Η απόπειρα δολοφονίας που θα συγκλονίσει τη Δρόσω!
Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται για μία ακόμη εβδομάδα να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Όπως διαβάσαμε στο Mytv στα προσεχή επεισόδια, η Δρόσω θα βρεθεί μπροστά σε μία απόπειρα δολοφονίας που θα την σοκάρει.

Αναλυτικά όσα θα συμβούν προσεχώς:

Ο Κωνσταντής, από τη στιγμή που είδε τη Δράσω στην Τρούμπα και μάλιστα με τόσο μεγάλη διαφορά στην εξωτερική της εμφάνιση, είναι αποφασισμένος να την πείσει να τα παρατήσει όλα και να γυρίσει μαζί του στο Διαφάνι.

Ο Τάκης, βέβαια, κάνει τα πάντα προκειμένου να τον κρατήσει μακριά από την αγαπημένη του, ενώ και η Ασημίνα συμφωνεί να βοηθήσει τη Δράσω να μην αποκαλυφθεί πού μένει και ζητάει απ' την Ελένη να μην την ψάξει. Οι μέρες περνούν, αλλά ο Κωνσταντής είναι ακόμη επηρεασμένος από τη συνάντηση του με τη Δρόσω.

Παράλληλα, η Ελένη επικοινωνεί με τον φίλο του πατέρα της απ' την Αθήνα, προκειμένου να βρει την αδελφή της, αλλά δεν τα καταφέρνει Όμως, ένας απρόσμενος σύμμαχος θα την οδηγήσει στην αλήθεια για τη μικρή Σταμίρη. Το ίδιο βράδυ, έξω από το καμπαρέ «Χαβάη» μια απόπειρα δολοφονίας θα ταράξει ακόμη μία φορά τη σχέση της Δρόσως και του Τάκη. Η κοπέλα είναι συγκλονισμένη, καθώς γίνεται μάρτυρας μιας απίστευτης σκηνής και αναθεωρεί πολλά.