Άγριες Μέλισσες: Mια απρόσμενη συμμαχία ανατρέπει τα πάντα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:40
19/11/2020

Άγριες Μέλισσες: Mια απρόσμενη συμμαχία ανατρέπει τα πάντα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι εκπλήξεις στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 θα είναι πολλές στα επόμενα επεισόδια και μία απρόσμενη συμμαχία αλλάζει όλα όσα πιστεύαμε. Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό TV O’CLOCK, δύο αντίπαλοι έρχονται για πρώτη φορά κοντά ανατρέποντας κάθε δεδομένο.

Ο Κωνσταντής θα συμμαχήσει απροσδόκητα με την Ελένη.

Ο Κωνσταντής, από τη στιγμή που συνάντησε τη Δρόσω στην Τρούμπα, έβαλε στόχο να καταφέρει να την πείσει να φύγει και να επιστρέψει στο Διαφάνι μαζί του. Ο Τάκης, όμως, βλέποντας πως κινδυνεύει να χάσει την αγαπημένη του, αποκαλύπτει στον Κωνσταντή το μεγάλο μυστικό της Δρόσως και τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η κοπέλα εγκατέλειψε για πάντα το χωριό της. Του λέει πως ο ανιψιός του είναι παιδί της και ο Κωνσταντής μένει άναυδος.

Δείτε ακόμη: «Άγριες Μέλισσες»: Δρόσω και Ελένη σε μια συγκλονιστική συνάντηση 6 χρόνια μετά

Πλέον, ο νεαρός έχει να αντιμετωπίσει και τη Δόμνα, η οποία δεν σκοπεύει να τον χάσει και διεκδικεί χρόνο μαζί του. Από την άλλη, η Δρόσω ζητάει βοήθεια από την Ασημίνα να πείσει την Ελένη να μην την ψάξει και εκείνη συμφωνεί. Ωστόσο, η Ελένη είναι αποφασισμένη να βρει και να μάθει νέα της μικρής της αδελφής, η οποία είναι εξαφανισμένη από όλους τα τελευταία έξι χρόνια. Η Ελένη επικοινωνεί με τον φίλο του πατέρα της απ’ την Αθήνα, προκειμένου να βρει τη Δρόσω, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Η Ελένη βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντή, ο οποίος προκειμένου να σώσει την Δρόσω από τον βούρκο της Τρούμπας, αποφασίζει να αφήσει στην άκρη τις διαφορές του με την Ελένη και να συμμαχήσει μαζί της. Την επόμενη μέρα, ο ίδιος αφήνει στην πόρτα της Ελένης ένα φυλλάδιο από το καμπαρέ που δουλεύει η Δρόσω. Η ίδια, ταραγμένη, αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα και να έρθει αντιμέτωπη με τη φρικτή αλήθεια. Στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη συναντάει την αδελφή της στους δρόμους της Τρούμπας και σχεδόν δεν την αναγνωρίζει.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ