Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά πρώτη φορά στα περί παραίτησης και η κόντρα με τον Νίκο Μάνεση

06.10.2020
Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά πρώτη φορά στα περί παραίτησης και η κόντρα με τον Νίκο Μάνεση
Μέγας σάλος έχει προκύψει με τις φήμες που θέλουν τους δύο συντελεστές της εκπομπής "Πρωινή Μελέτη"... στα μαχαίρια.

Πολυδιαφημισμένη και πολυαναμενόμενη η επιστροφή της Ελενοώρας Μελέτη στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης -ειδικά ύστερα από δυο ιδιαίτερα επιτυχημένες βραδινές σεζόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια επέστρεψε το πρωί σε μία εκπομπή την επιμέλεια της οποίας υπογράφει ο Νίκος Μάνεσης. Η σχέση των δύο συντελεστών είχε επίσης παρουσιάστεί ως ιδανικά ταιριαστή με τις φιλοφρονήσεις ένθεν κακείθεν να "πέφτουν βροχή".

Φαίνεται όμως ότι πολύ γρήγορα ότι, τελικά, το "γλυκό δεν έδεσε". Τα χαμηλά νούμερα δεν βοήθησαν καθόλου, υπάρχουν υπόνοιες ότι ο Μάνεσης "κρατά" τα καλά θέματα για τη δική του εκπομπή το Σαββατοκύριακο -όπως ακούσαμε μεταξυ άλλων σε "ανάλυση" που έγινε σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Ευτυχείτε"- οι "κακές γλώσσες" θέλουν τη Μελέτη να παραιτείται και να που προέκυψε η ανάγκη για κάποιου είδους ξεκαθάρισμα.

Η Ελεονώρα επέλεξε να τοποθετηθεί, εμμέσως πλην σαφώς, μέσα από τη δική της εκπομπή στο ραδιόφωνο, μιλώντας -και καλά- στο "ταίρι" της, Νικόλα Ράπτη.

«Εγώ αγάπη μου είμαι σκυλί μαύρο! Του πολέμου! Δεν παραιτούμαι ποτέ. Ειδικά όταν δεν έχω την ευθύνη. Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις κάποιες φορές, ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη;»

ΟΚ. Μήνυμα ελλήφθη και αναμένουμε συνέχεια. Ιδού το απόσπασμα και η ανάλυση από την πρωινή εκπομπή του OPEN.