Game of Thrones: Το Prequel για τον Οίκο του Δράκου βρήκε τον πρωταγωνιστή του

06.10.2020
Game of Thrones: Το Prequel για τον Οίκο του Δράκου βρήκε τον πρωταγωνιστή του
Και τον γνωρίζουμε από το "Peaky Blinders":

Αναβρασμός στους κύκλους της HBO καθώς η παραγωγή για το πρώτο prequel του θρυλικού Game of Thrones έχει "πάρει τον δρόμο της".

Πρόκειται για μία σειρά 10 επεισοδίων με τον τίτλο "House of the Dragon" που θα τοποθετείται χρονικά περί τα 300 χρόνια πριν από το GoT και θα ακολουθεί τα μέλη του Οίκου Targaryen.

Φυσικά, ένα "φλέγον" ζήτημα αφορά στους ηθοποιούς που θα κληθούν να αναλάβουν τους ρόλους των πρωταγωνιστών.

Φήμες έχουμε ακούσει αρκετές, με κυριότερη αυτή που θέλει τον "Ragnar Lothbrok" των τηλεοπτικών Vickings -κατά κόσμον Travis Fimmel- να αναλαμβάνει τον ρόλο του πρίγκιπα Deamon Targaryen.

Σήμερα όμως έχουμε την πρώτη επίσημη ανακοίνωση από το HBO και αφορά στον χαρακτήρα του βασικού πρωταγωνιστικού ρόλου της σειράς.

Ο Paddy Considine, λοιπόν, θα ενσαρκώσει το βασιλιά Viserys Targaryen και ο ίδιος έκανε μια σχετική -αν και ιδιαίτερα... λακωνική- ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, πριν από λίγες ώρες. Ιδού:

⚡️

A post shared by PaddyConsidine (@paddy_considine) on Oct 5, 2020 at 11:02pm PDT

Και αν σου θυμίζει κάτι ο Paddy Considine, έχεις δίκιο. Τον έχεις ξαναδεί. Σε αρκετές σειρές, όμως μία, ίσως ξεχωρίζει. Τον 47χρονο, πολυβραβευμένο, βρετανό ηθοποιό γνώρισαν οι φίλοι των Peaky Blinders ως τον πατέρα John Hughes [φωτό κάτω]

O Cosidine θα είναι ο Viserys Targaryen λοιπόν, για τον οποίο, συνοπτικά μαθαίνουμε τα εξής από την επίσημη ανάρτηση του δικτύου: “Ο βασιλιάς Viserys Targaryen επιλέχθηκε από τους άρχοντες του Westeros να διαδεχτεί τον Παλιό Βασιλιά, Jaehaerys Targaryen στο Μεγάλο Συμβούλιο του Harrenhal. Πρόκειται για έναν ζεστό και ευπρεπή άντρα ο οποίος επιθυμεί μόνο να συνεχίσει επάξια το όνομα του παππού του. Όμως, οι καλοί άνθρωποι δεν γίνονται απαραίτητα και καλοί βασιλιάδες".

Η παραγωγή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2022 και μεταξύ των ονομάτων που περιμένουμε να λάβουν τηλεοπτική "σάρκα και οστά" είναι η πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, ο πρίγκιπας Daemon Targaryen, η βασίλισσα Alicent Hightower και ο βασιλιάς Aegon II Targaryen. Μετράμε αντίστροφα!!!