«Άγριες Μέλισσες»: Ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ και το Twitter το γλεντάει με πολύ χιούμρ

04.06.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Μελέτης είναι γιος της Ανέτ και το Twitter το γλεντάει με πολύ χιούμρ
Η αποκάλυψη που, λίγο πολύ, όλοι φανταζόμασταν εδώ και καιρό, έγινε και επίσημα χθες. Ο Μελέτης είναι ένας Σεβαστός. Και τώρα; Τι θα γίνει;

Τον Μάρτιο, ο Γιώργος Γεροντιδάκης δήλωνε ότι η Κάτια Δανδουλάκη δεν ήταν η τηλεοπτική μητέρα του. Προφανώς δεν έλεγε ψέματα, όμως, μάλλον το σενάριο δεν είχε προχωρήσει τόσο. Χθες το βράδυ, όμως, είχαμε τα "φανερώματα". Η Ανέτ έμαθε ότι ο γιος που έψαχνε τόσον καιρό δεν είναι άλλος από το δεξί χέρι του αδελφού της (τον οποίο και δεν έχει σε καμία υπόληψη) και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Οι χρήστες του Twitter, που αντλούν έμπνευση από το κάθετί, είδαν την εξέλιξη με πολύ χιούμορ. Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα τιτιβίσματα και τα μοιραζόμαστε παρακάτω.


Οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο αναμένονται με ενδιαφέρον. Ιδού τα όσα έχουμε μάθει από το κανάλι:

Ο έλεγχος στο φορτηγό των Σεβαστών αποδεικνύεται μάταιος, οδηγώντας τον Προύσαλη στα όριά του. Κι ενώ η Πηνελόπη πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη για τον άντρα της, η Ανέτ καταρρακώνεται, μόλις της αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της.

Ο Νικηφόρος συνεχίζει την προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του πατέρα του και προσπαθεί να πείσει τον Θεοτόκη να του δώσει την έκθεση. Η Ασημίνα, αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης, βλέπει τις προσπάθειές του και τις αναγνωρίζει, είναι όμως έτοιμη να τον συγχωρήσει; Η Ελένη κάνει αγώνα για να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις αδελφές της χωρίς να καταλάβει κάτι ο Κυπραίος, που όμως υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει με το διαζύγιο παρά τις αντιρρήσεις της Θεοδοσίας. Θα υποχωρήσει, τελικά, στις πιέσεις του; Το ξαφνικό ενδιαφέρον ενός νεαρού υφασματέμπορα, του Ιορδάνη, για τη Δρόσω θα προκαλέσει έκπληξη στη Ρίζω. Μπορεί να βρεθεί, τελικά, λύση στο αδιέξοδο της Δρόσως ή τα προβλήματα μόλις τώρα ξεκινούν;