Άγριες Μέλισσες: Στον ένατο μήνα έφτασε η Ασημίνα - Το βίντεο αγάπης με την πεθερά Μυρσίνη

05.06.2020
Άγριες Μέλισσες: Στον ένατο μήνα έφτασε η Ασημίνα - Το βίντεο αγάπης με την πεθερά Μυρσίνη
Οι εξελίξεις "τρέχουν" στο Διαφάνι και τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει πολύ.

Μία σκηνή backstage μοιράστηκε η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία ερμηνεύει τη Μυρσίνη Σεβαστού στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες", μαζί με τη νύφη της, Ασημίνα Σταμίρη, την οποία ερμηνεύει η Έλλη Τρίγγου.

Οι σχέσεις των δύο γυναικών έχουν περάσει από 40 κύμματα και ο καιρός τις έχει κάνει συμμάχουνς σε ένα απίστευτο σχέδιο που θέλει την Ασημίνα "ντεμέκ" έγκυο να ετοιμάζεται να πάρει το παιδί που θα γεννήσει στην πραγματικότητα η μικρή της αδελφή, Δρόσω, η οποία έμεινε έγκυος από τον σύζυγό της Ασημίνας, Νικηφόρο Σεβαστό, γιο της Μυρσίνης. Μύλος!

Και ενώ στα επεισόδια που βλέπουμε εμείς αυτό τον καιρό η κοιλιά και των δύο (!) μόλις έχει αρχίσει να φαίνεται, σε εκείνα που γυρίζονται, έχει φτάσει στα... μάτια τους.

Από αυτά τα γυρίσματα λοιπόν και το βιντεάκι που μοιράστηκε η Κατερίνα Διδασκάλου και το μοιραζόμαστε κι εμείς μαζί με τη λεζάντα με την οποία το συνόδευσε:

"Και ο καιρός περνάει.. και η Ασημίνα με τη Μυρσίνη συνεχίζουν να φυλάνε καλά το μυστικό τους... 🤫🤭💛 ___________________________
Με την αγαπημένη μου @ellitringou"