Χαμός στο συμβούλιο του Survivor: Η αποχώρηση & ο καβγάς Στέλιου Χανταμπάκη με Πάνο Αργιανίδη

23.02.2017
Το χθεσινό συμβούλιο του Survivor είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν είναι μόνο η αποχώρηση παίκτη από την ομάδα των μαχητών.

Το συμβούλιο έκρυβε εκπλήξεις - όπως για παράδειγμα την προσθήκη νέου μέλους στην ομάδα των μαχητών - αλλά και μεγάλες εντάσεις όχι μόνο μεταξύ των παικτών της ίδιας ομάδας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πάνος άρχισε να μιλάει και να λέει πως έχει δεχτεί λεκτική επίθεση από τον Κώστα κι άλλα μέλη της ομάδας του, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να μουρμουράει δυνατά "Μιλάς μιλάς, θα κλάψεις και στο τέλος".

"Στέλιο από την πρώτη ημέρα είχες ενάντια με εμένα" του απάντησε ο Πάνος ζητώντας του να μην αναφέρεται στον ίδιο και σε ζητήματα της ομάδας στην οποία ανήκει διότι δε γνωρίζει τι γίνεται στην παραλία.

Καθόλη τη διάρκεια του έντονου τσακωμού των δύο παικτών, οι γκριμάστες και το μειδίαμα του Κώστα των μαχητών προκάλεσαν τον Σάκη Τανιμανίδη να του ζητήσει να πάρει θέση

"Βλέπω έναν άνθρωπο να αλλάζει χαρακτήρα σαν σαύρα - ν΄αλλάζει μορφές" είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στον Πάνο ενώ πρόσθεσε πως έκανε μεγάλο λάθος που ψήφισε τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο και πως σε αυτή του την απόφαση τον επηρέασε ο Αργιανίδης. Όπως είπε μπορεί να μην ταίριαζαν αλλά θα προτιμούσε έναν άνθρωπο ειλικρινή κι από τα πρώτα δείγματα έχει καταλάβει πως ο Γιώργος είναι ευθύς. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε από τον Πάνο ποιον έπιασε για να μιλήσει και να κινήσει μηχανισμούς για την αποχώρηση του Γιώργου από την ομάδα, ο Κώστας είπε αφοπλιστικά: εμένα.

Όσο για το ποιος τελικά αποχώρηση, το κοινό επέλεξε να φύγει από το παιχνίδι η μια εκ των διδύμων, η Ειρήνη.