Τους γείωσε η Καινούργιου: «Δε θα γύρναγα στο Ξαναδέστε τους ούτε...»

23.02.2017
Παρά το γεγονός ότι ήταν πολλά χρόνια στον Alpha, η συνεργασία της Κατερίνας Καινούργιου με τον σταθμό έληξε άδοξα πέρσι το καλοκαίρι και εκείνη μετακόμισε στο Epsilon αναλαμβάνοντας την πολύ πρωινή ζώνη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People η παρουσιάστρια μίλησε για τη μετακίνηση:

«Όταν το καλοκαίρι έληξε άδοξα η συνεργασία μου με τον Alpha και μου έγινε η πρόταση από το Epsilon δεν ήμουν σίγουρη, είχα μέσα μου μια αμφιβολία. Ήμουν παιδί του Alpha και δεν ήξερα αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω σε ένα άλλο κανάλι. Δεν πίστευα ποτέ πως αυτή η μετακίνηση θα μου έβγαινε σε τόσο καλό. Θέλω να ευχαριστήσω το Epsilon για τη στήριξή του, νιώθω ευγνώμων γιατί έχω μια εξαιρετική ομάδα και έναν εξαιρετικό αρχισυντάκτη, τον Θέμη Μάλλη, που έχει τη συνολική επιμέλεια της εκπομπής, έχει 20 χρόνια στο χώρο και έχει χτίσει αρκετές παρουσιάστριες. Φέτος αποφάσισα να μην επέμβω πολύ στη θεματολογία, απλά να κοιτάξω να γίνω καλύτερη στον αέρα της εκπομπής και να δουλέψω περισσότερο. Ακούγοντας τις συμβουλές του Θέμη και χωρίς ξεροκεφαλιές, χωρίς να επιμένω, χωρίς να θέλω να περάσει το δικό μου, βγαίνω κερδισμένη.»

Παραδέχεται πως παλαιότερα ήταν πιο ξεροκέφαλη:

«Ναι, κάποιες φορές δεν άκουγα, ήθελα να περάσει το δικό μου. Φέτος μου έχει πει πολύς κόσμος, άνθρωποι πολύ διαφορετικοί μεταξύ του, πως βλέπουν την εκπομπή και αυτό με γεμίζει χαρά και ακόμα μεγαλύτερη αγάπη για τη δουλειά μου.»

Τέλος, ξεκαθαρίζει πως δε θα ξαναγύρναγε στο Ξαναδέστε τους ούτε αν της έδιναν τρελά λεφτά:

«Όχι, δεν θα ξαναγύρναγα στο Ξαναδέστε τους ούτε με ένα πολύ υψηλό μισθό. Η ψυχική μου ηρεμία είναι για μένα το άλφα και το ωμέγα για μένα. Πέρα από την πλάκα, τους έχω παρακολουθήσει και κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια. Είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη και την έζησα και εγώ πέρυσι. Δεν είμαι όμως σίγουρη αν αυτό το στυλ εκπομπών είναι πλέον αυτό που θέλει ο κόσμος.»