Τι ζόρι τραβάει η Καινούργιου με τον πρώην της Γερμανού; (vds)

10.03.2015
Από την πρώτη στιγμή, πριν δύο μήνες, που έγινε γνωστό ότι η σχέση της Ναταλίας γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου περνάει σοβαρή κρίση, η Κατερίνα Καινούργιου ήταν η μόνη που το πήρε πατριωτικά.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά χωρίς προφανή λόγο τα έχωνε στο νεαρό ηθοποιό, ενώ ξανά και ξανά τόνιζε στη Ναταλία ότι δεν κάνει για εκείνη ο Ιωάννου. Ούτε η Μαρία Ιωαννίδου (μητριά Ναταλίας) να ήταν και το είχε πάρει τόσο πατριωτικά!

Και για του λόγου το αληθές, τα πήρε μαζί του και σε έξαλλη κατάσταση φώναζε στον «αέρα» της εκπομπής, «Άει παράτα μας κι εσύ»!!! Αφορμή για το ξέσπασμα της Καινούργιου ήταν ένα post του ηθοποιού στο Instagram, που δεν της άρεσε της Καινούργιου καθόλου. Και της γυάλισε και το μάτι.

«Αρχίζω και βαριέμαι λίγο με τον Μάνο. Πραγματικά τι κάνει τώρα; Εντάξει ρε συ Μάνο χώρισες... Η Ναταλία είναι μια γυναίκα που είναι πολύ αξιόλογη, θέλει και τον ανάλογο σεβασμό. Τι κάθεσαι και βάζεις 'ποτέ δε χάνω ή κερδίζω ή μαθαίνω;'. Άει παράτα μας και συ», είπε αφήνοντας τους υπόλοιπους της παρέας με το στόμα ανοιχτό. Βέβαια, εξήγησε ότι χωρίς λόγο ο Ιωάννου τής προκαλεί εκνευρισμο!

Αν και αυτό θα πρέπει να το κοιτάξει, διότι οι εκνευρισμοί και τα μίση, μπορεί να κρύβουν κάτι. Και στην τελική, βρε κοπελιά, αφού βαριέσαι κι εκνευρίζεσαι, γιατί ασχολείσαι μαζί του;