Θεά Σπυροπούλου: Τρολάρει Λιάγκα & τον προκαλεί να πάει Ουγγαρέζο!

10.03.2015
Κοίτα να δεις που δεν της το είχαμε, αλλά η Κων/να Σπυροπούλου διαθέτει τελικά χιούμορ και μάλιστα black. Και το καταλάβαμε το πρωί της Τρίτης (10/3) που βρέθηκε καλεσμένη στο «Ouggachellange» του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Η νεαρή παρουσιάστρια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του Ουγγαρέζου με χιούμορ, μα πάνω απ’ όλα με αυτοσαρκασμό. Ωστόσο, έδωσε τα ρέστα της με το τρολάρισμα που έκανε στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Ουγγαρέζος της ζήτησε να προκαλέσει κάποιον για το επόμενο «Ouggachellange» και η θεά Σπυροπούλου, επέλεξε τον Λιάγκα! Τον άνθρωπο που δε μιλιέται με τον Ουγγαρέζο, αλλά και τον άνθρωπο που η ίδια στέλνει στα δικαστήρια και με αγωγή του ζητάει 250 χιλιαρικακια ευρώ!

«Προκαλώ τον Γιώργο Λιάγκα να έρθει εδώ, γιατί θέλω να σας ξαναδώ τηλεοπτικά μαζί» ανέφερε η νεαρή παρουσιάστρια. Και πρόσθεσε: «Γιώργο μου θέλω να έρθεις και να τρως ηλιόσπορους παρακαλώ με τον Δημήτρη Ουγγαρέζου»!

Τέλειο. Με αγωνία και λαχτάρα περιμένουμε την απάντηση του Λιάγκα και να δούμε αν θα είναι ο πρώτος που δε θα αποδεχτεί την πρόσκληση!!!!