Αποχώρηση από τον Alpha με αιχμές & καταγγελίες

10.03.2015
Ακόμη ένας συνεργάτης του Alpha αποχώρησε από το κανάλι και όχι, ετούτη τη φορά δεν είναι από την εκπομπή της Κων/νας Σπυροπούλου! Είδες, κάτι ανατροπές;

Η αποχώρηση δημοσιογράφου και συγκεκριμένα της Ανθής Βούλγαρη έγινε από την εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου, «Πρωινή Ενημέρωση». Ωστόσο, μόνο ήρεμα δεν έγινε, αφού η νεαρή δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ανακοίνωσε το «διαζύγιο» της με το σταθμό, αφήνοντας αιχμές και κάνοντας έμμεσες καταγγελίες, ειδικά για τους ιθύνοντες της εκπομπής!

«Σας ενημερώνω ότι η συνεργασία μου με την εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" στον Alpha σταματάει. Η συνεργασία μου με τον τηλεοπτικό σταθμό ήταν άριστη, σε αντίθεση με τους ιθύνοντες της εκπομπής οι οποίοι δεν έδειξαν κανέναν σεβασμό ούτε στην εργασία μου αλλά ούτε και στο πρόσωπό μου. Δεν θα προβώ σε χαρακτηρισμούς διότι διαθέτω ήθος το οποίο μάλλον σπανίζει στις μέρες μας» έγραψε χαρακτηριστικά, χωρίς όμως να διευκρινίζει σε ποιους ιθύνοντες αναφέρεται.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αποχωρεί συνεργάτης από τον Alpha με αιχμές και υπονοούμενα. Πριν λίγο καιρό είχε συμβεί περίπου το ίδιο με τον δημοσιογράφο, Τάσο Θεοδωρόπουλο από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα μηνύματα του δημοσιογράφου στο λογαριασμό του στο facebook ήταν πιο αιχμηρά.