Ζει και η Ελένη ένα δράμα με τον Ματέο & το αποκάλυψε on air!

10.03.2015
Μπορεί τον καιρό που ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο, η Ελένη Μενεγάκη να μάς είχε γκώσει με λεπτομέρειες της καθημερινότητας τους, όμως, με τον Ματέο Παντζόπουλου τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Η παρουσιάστρια ακόμη και το όνομα του συντρόφου της αποφεύγει να πει στον «αέρα» της εκπομπής, ενώ σπάνια και πάντα με υπονοούμενα αναφέρεται σε εκείνον. Ωστόσο, το μεσημέρι της Δευτέρας (9/3) έχοντας στην εκπομπή θέμα τους λάθος λόγους για τους οποίους τσακώνεται κανείς με τον σύντροφό του, η Ελένη δεν κρατήθηκε και είπε τον πόνο της.

Και αυτός έχει να κάνει με τη ντουλάπα που ό σύντροφός της μονίμως αφήνει ανοιχτή.

«Το πιο απλό πράγμα είναι να σύρεις την ντουλάπα... Να περνάς και να ανάβει το φως; Νομίζω ότι έχω φαντάσματα σπίτι μου! Έχει φως, το οποίο αν το αφήσεις ανοιχτό, ανάβει! Κάποια στιγμή σταματάει, αλλά αν περάσεις από την ντουλάπα πετάγονται τα φώτα, λες και κάνεις φωτογράφιση... Με έχω βάλει τον εαυτό μου στη διαδικασία πολλές να περνάω από την ντουλάπα και να λέω "Δεν θα μιλήσω! Να δω, τώρα που θα περάσει θα την κλείσει την πόρτα;". Ποτέ! Και κάθομαι εκεί σαν την κακομοιρούλα και κοιτάζω θα κλείσει την πόρτα...» αποκάλυψε.

Απορία: Τι σόι ντουλάπα έχει το Λενιώ στο σπίτι της, που ανάβουν φώτα και προβολείς;