Πανικός με τα... πιτόγυρα της Παπαρίζου στη Γιουροβίζιον

05.03.2015
Μετά από έναν χρόνο απουσίας, η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε ανεβαίνοντας στη σκηνή του ελληνικού τελικού της Γιουροβίζιον.

Δέκα χρόνια μετά το θρίαμβο της στο θεσμό και τη μεγάλη νίκη της με το «Number One», η αγαπημένη τραγουδίστρια επέστρεψε στον… τόπο του εγκλήματος. Μόνο που επέλεξε να μην ερμηνεύσει το «χρυσό» τραγούδι που έδωσε στην Ελλάδα τη μοναδική νίκη στο διαγωνισμό, αλλά το περσινό νικητήριο της Κοντσίτα.

Η εμφάνιση της Παπαρίζου δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου, αφού πολλοί την αποθέωσαν και αρκετοί την τρόλαραν κυρίως για τα κιλά της. Μάλιστα, στα social media υπήρξε συνωστισμός σχολίων για την εμφάνιση της Έλενας. Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε – και σκόρπισε και πολύ γέλιο – η μονταρισμένη φωτογραφία που δείχνει την τραγουδίστρια να κρατάει στο χέρι της μία πίτα γύρο! Μάλιστα, άλλοι τη σύγκριναν με τη Ζουμπουλία από το Παραπέντε, καλώντας τους υπόλοιπους να βρουν τις διαφορές!

Γενικά, στα social media έγινε χαμός με τον ελληνικό τελικό, που μπορεί σε τηλεθέαση να πάτωσε, όμως, πλασαρίστηκε στις πρώτες θέσεις με τα δημοφιλέστερα hashtags, «eurovisiongr» και«eurosong2015».

Ασχολίαστα δεν πέρασαν ούτε τα τολμηρά – σε σημείο που έβγαζαν μάτι – ντεκολτέ της Μαίρης Συνατσάκη και Ντορέττας Παπαδημητρίου, αλλά και το μαύρισμα των καλεσμένων, με αποκορύφωμα εκείνο του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου.