Silver alert: Η Ελένη εξαφανίστηκε από γνωστό περιοδικό

18.02.2015
Την περασμένη εβδομάδα γίναμε όλοι μάρτυρες της κόντρας της Ελένης Μενεγάκη με το περιοδικό Hello και τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον του, επειδή είχε δημοσιευθεί φωτογραφία των παιδιών της.

Την υπόθεση η παρουσιάστρια τελικά την έχασε και το αίτημα της να αποσυρθεί από όλα τα περίπτερα το τεύχος της προηγούμενης εβδομάδας απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Την περασμένη Πέμπτη (12/2) ο Άρης Καβαζτίκης, διευθυντής σύνταξης του περιοδικού, μέσα από το Πρωινό εξήγησε ότι δεν υπήρχε δόλος από τη πλευρά τους. Και με αγωνία – η αλήθεια είναι – περιμέναμε το νέο τεύχος του περιοδικού για να δούμε αν θα έχει κάποια αναφορά στη διαμάχη με την Ελένη.

Αναφορά δεν είδαμε, αλλά δεν είδαμε και πουθενά το Λενιώ. Μήτε στο εξώφυλλο, που πάντα μόστραρε πότε σε μεγαλύτερη και πότε σε μικρότερη φωτογραφία, μήτε και στο εσωτερικό του περιοδικού. Άφαντη, λέμε η έγκυος παρουσιάστρια.

Και να πεις ότι τις προηγούμενες μέρες (και μετά τα ασφαλιστικά μέτρα) έμεινε στο σπίτι η Ελένη; Όχι. Και σε εκδήλωση πήγε και Τσικνοπέμπτη έκανε μασκαρεμένη στο πλατό της εκπομπής της. Και φωτογραφίες της βλέπουμε στα αντίπαλα περιοδικά.