Σπυροπούλου vs Λιάγκα: Το παρασκήνιο πίσω από την αγωγή!

18.02.2015
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα δημοσιογραφικά, και όχι μόνο, πηγαδάκια η αγωγή που έκανε η Κων/να Σπυροπούλου στον Γιώργο Λιάγκα.

Αλλά και στους δύο ωσάν κεραυνός έπεσε η αγωγή, όπου η Σπυροπούλου ζητά 260 χιλιάδες ευρώ από τον καθένα! Στην αγωγή, όπως σας έχουμε ενημερώσει η παρουσιάστρια του Alpha υποστηρίζει ότι ασκήθηκε εναντίον της «έντονη λασπολογία» με προσβληικά και υποτιμητικά σχόλια προς το πρόσωπο της.

Κι έρχεται τώρα το περιοδικό YOU να υποστηρίξει με σχετικό δημοσίευμα, ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η φράση του Λιάγκα περί προστασίας της Σπυροπούλου από bodyguards. Ο ίδιος, πάντως, με σηλώσεις του χαρακτήρισε την αγωγή «έωλη και άδικη», τονίζοντας ότι «είναι πρωτοφανές να κάνει αγωγή παρουσιάστρια σε παρουσιαστή».

Και όπως αναφέρεται στη συνέχεια, ίσως η υπόθεση να μη φτάσει στις δικαστικές αίθουσες, όμως η Σπυροπούλου με την κίνηση αυτή στέλνει ξεκάθαρα το μήνυμα της ότι δεν θέλει να ασχολείται κανείς με την προσωπική της ζωή. Και η αλήθεια είναι ότι στο Πρωινό έχουν ασοχληθεί ουκ ολίγες φορές με τα προσωπικά της.