Τέλος στο «θρίλερ» με Συνατσάκη!

18.02.2015
Και στα καλά καθούμενα μάς προέκυψε ένα τηλεοπτικό… θρίλερ με την Μαίρη Συνατσάκη και αν θα παρουσιάσει ή όχι τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον.

Αρχικά, είχε ακουστεί (ήτο σχεδόν συμφωνημένο) ότι τον τελικό θα τον παρουσιάσει η Μαίρη μαζί με την αυτοκόλλητη της, Ντορέττα Παπαδημητρίου. Ωστόσο, ένα βέτο του ΑΝΤ1 έφερε τα πάνω κάτω και η Συνατσάκη είδε το όνειρο της παρουσίασης να… ναυαγεί.

Μάλιστα, στη συνέχεια ακούστηκε το όνομα του Δημήτρη Ουγγαρέζου ως αντικαταστάτης της. Κι εκεί που η Ντορέττα άρχισε να συνηθίζει στην ιδέα αυτή, έρχεται το κανάλι του Αμαρουσίου να φέρει και πάλι τα πάνω κάτω. Γιατί, τελικά της έδωσε το πράσινο φως για την παρουσίαση του τελικού.

Και την ανακοίνωση για το τέλος του θρίλερ έκανε η ίδια η Συνατσάκη. «Θα είμαι εκεί παρέα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Και είμαστε και οι δύο πολύ χαρούμενες γι' αυτό. Έχω ένα πολύ τιμητικό συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας και μου έδωσαν την άδεια να συμμετάσχω στη Eurovision. Δεν είχαν πει ότι δεν θα είμαι εκεί, αλλά επίσημα τώρα ανακοινώνεται ότι θα είμαι. Έπρεπε να συνεννοηθούμε τρεις διαφορετικοί φορείς: εγώ, το MAD και ο ΑΝΤ1. Τελικά συνεννοηθήκαμε» δήλωσε με ένα τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας.