Εξομολόγηση Κωστόπουλου: Δε μπορεί να εγκαταλείψει το γιο του

18.02.2015
Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν το βράδυ της Τρίτης (17/2) ο Πέτρος Κωστόπουλος σε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση.

Ο Κωστόπουλος μίλησε για τα πάντα, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να μετακομίσει για επαγγελματικούς λόγους στην Αμερική. Ωστόσο, ο γιος του ήταν ο λόγος που τον κράτησε πίσω, την τελευταία στιγμή, αφού όπως παραδέχτηκε, δε μπορεί να τον εγκαταλείψει.

«Έπρεπε να είμαι Αμερική από τις 25 Οκτωβρίου, στο Los Angeles, σε μια πάρα πολύ ωραία εταιρία. Είχαμε συμφωνήσει με έναν Ελληνοαμερικάνο, ο οποίος έχει πάρα πολλά λεφτά, και θα έβαζε κάποια χρήματα ώστε να αγοράσουμε μια εταιρία, την οποία εγώ θα έτρεχα από εκεί και πέρα. Τελευταία ώρα ο κύριος που πούλαγε την εταιρία ζήτησε 50% παραπάνω, και έτσι έμεινα εδώ» αποκάλυψε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Επίσης όσο πλησίαζε η ώρα να την κάνω, κόμπλαρα για ένα λόγο. Τον μικρό μου τον γιο. Να τον αφήσω να είναι με δυο αδερφές, μια μάνα και μια γιαγιά; Άρχισα να έχω ψυχολογικά προβλήματα. Πιστεύω ότι ο πιτσιρικάς χρειάζεται τον μπαμπά του. Δεν ήθελα να φύγω τη στιγμή που αυτός που φτιάχνει τις αντρικές εικόνες στο κεφάλι του. Ήθελα να φύγω και πιστεύω ότι πρέπει να φύγουν όλοι. Δεν μ΄ αρέσει η Ελλάδα και αυτό δεν είναι καινούργιο. Πολύ καιρό δεν μου άρεσε. Πιστεύω ότι έχουμε μια σειρά από αδυναμίες σαν ράτσα, όπως ο φθόνος και η μη αξιοποίηση των αρίστων».