Γιος πασίγνωστου τραγουδιστή «έφαγε» πόρτα από το Voice

16.02.2015
Στον πρώτο κύκλο του «The Voice» ανάμεσα στους χιλιάδες υποψήφιους είδαμε και παιδιά ή ανίψια (βλέπε η ανιψιά της Άννα Βίσση) γνωστών καλλιτεχνών να δίνουν τη δική τους «μάχη» για μία διάκριση στο show.

Και στο δεύτερο κύκλο θα έχουμε επίσης παιδιά «επώνυμων» τραγουδιστών και ήδη από την πρεμιέρα είχαμε μία τέτοια περίπτωση.

Ο γιος του Βαγγέλη Κονιτόπουλου, Γιάννης βρέθηκε στα blind auditions του «Voice 2», αλλά δυστυχώς για τον 25χρονο τραγουδιστή, «έφαγε» πόρτα, αφού κανείς από τους 4 coaches δεν γύρισε. Ο γιος του Κονιτόπουλου επέλεξε να ανέβει στη σκηνή όχι με κάποιο νησιώτικο τραγούδι, αλλά με ένα λαϊκό κομμάτι του Νίκου Βέρτη, που όμως, δεν τον βοήθησε και δε συγκίνησε τους κριτές.

Μάλιστα, όταν ο 25χρονος Γιάννης τους αποκάλυψε ότι είναι ο γιος του Βαγγέλη Κονιτόπουλου, ο Αντώνης Ρέμος του εξήγησε ότι έπρεπε να πάει με ένα νησιώτικο τραγούδι, και όχι να δοκιμαστεί σε ένα λαϊκό. Εξάλλου, όπως τόνισε ο coach σε αυτό το 1,5 λεπτό που κρίνονται πρέπει να επιλέγουν κομμάτια που τα έχουν… Και άδικο δεν είχε…