Λιάγκας: Οι μπηχτές στον «αέρα» για την αγωγή της Σπυροπούλου

16.02.2015
Ο κακός χαμός έχει γίνει από το Σάββατο (14/2) οπότε και είδε το φως της δημοσιότητας η αγωγή που κατέθεσε η Κων/να Σπυροπούλου εναντίον του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη.

Στην «εξωφρενική» όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος αγωγή, ο Λιάγκας έδωσε την οργισμένη απάντηση του, λέγοντας ότι πρώτη φορά παρουσιαστής κάνει αγωγή σε παρουσιαστή, ενώ τόνισε ότι έχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, ότι στην επίμαχη εκπομπή εκείνος προστάτευσε τη νεαρή παρουσιάστρια.

Ωστόσο, τη Δευτέρα (16/2) ο Λιάγκας δεν κρατήθηκε και μέσα από το «Πρωινό» άρχισε τις μπηχτές με την Σάσα, χωρίς όμως να γίνεται αναφορά στη Σπυροπούλου. "Εσύ παγκάρι έβγαλες το Σαββατοκύριακο;" ρώτησε τη συνεργάτιδα του, κι εκείνη του απάντησε: «Εγώ μαζεύω Γιώργο. 1000 ευρώ μου λείπουν».

Τότε ο Λιάγκας της είπε να κάνουν έρανο, ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς και η Φαίη Σκορδά έριξαν στο τραπέζι το πατρικό της Σταμάτη στη Μανδρα. Να το πουλήσει για να δώσει τα λεφτά στη Σπυροπούλου, σε περίπτωση που κερδίσει την αγωγή και σε περίπτωση – πάντα – που πάνε τελικά στα δικαστήρια.