Το εξώπλατο της Ελένης & το ραντεβού για του χρόνου

01.07.2011
Μπορεί το τηλεοπτικό φινάλε για τους ΚαραμεροΧαριτάτους να είναι οριστικό, δεν συνέβη το ίδιο όμως για τον "Καφέ με την Ελένη".

Μπορεί το τηλεοπτικό φινάλε για τους ΚαραμεροΧαριτάτους να είναι οριστικό, δεν συνέβη το ίδιο όμως για τον "Καφέ με την Ελένη". Η παρουσιάστρια στην τελευταία εκπομπή της σεζόν αποφάσισε να μας χαρίσει υπέροχες στιγμές, φορώντας ένα σέξι μάξι πράσινο φόρεμα "Αlice + Οlivia".

Κι ήταν το φόρεμα αυτό, το κάτι άλλο. Γιατί εκτός από το αποκαλυπτικό του ντεκολτέ, το φόρεμα άφηνε όλη μα όλη την πλάτη ακάλυπτη, φτάνοντας το άνοιγμα μέχρι την μεσούλα της Ωραίας Ελένης. Σου λέω, κόλαση έγινε στην τελευταία εκπομπή. Αφού ο συνεργάτης της Μενεγάκη, ο Γρηγόρης, δεν σταματούσε να την πειράζει (δες και το βίντεο) και να της τονίζει πόσο σέξι δείχνει!!!

Καμάρωνε κι η Ελένη όλο νάζι κι έτσι πέρασαν οι τρεις ωρίτσες της τελευταίας εκπομπής. Στο κλείσιμο, η Ελένη ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και έδωσε ραντεβού για τα τέλη Σεπτέμβρη τονίζοντας:

"Φτάσαμε στο τέλος της εκπομπής, φτάσαμε στο τέλος της σεζόν αλλά δεν έχω ακόμα συνειδητοποιήσει ότι κλείνουμε. Νιώθω κάπως περίεργα. Δεν νιώθω ούτε συγκίνηση, αλλά αισθάνομαι λες και θα είμαστε εδώ και τη Δευτέρα... Θέλω να ευχαριστήσω την Αγλαΐα Λάτσιου που, πέρα από παραγωγός, είναι και άνθρωπος δικός μου... Πρώτα ο Θεός, προς τα τέλη Σεπτέμβρη θα είμαστε πάλι εδώ"!

Κ.Π