Η Ελένη παρέδωσε μαθήματα... απιστίας!

04.07.2011
Μαθήματα για σχέσεις παρέδωσε η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία εκπομπή του «Πρωινού Καφέ» κι ένα έχω να πω... ο φίλτατος Ματέο θα πρέπει να κυκλοφορεί με γυαλιά ηλίου. Ή να ρίχνει λίγο κολλύριο στο μάτι, να... θολώνει τα νερά για την Ελένη

Μαθήματα για σχέσεις παρέδωσε η Ελένη Μενεγάκη στην τελευταία εκπομπή του «Καφέ» κι ένα έχω να πω... ο φίλτατος Ματέο θα πρέπει να κυκλοφορεί με γυαλιά ηλίου. Ή να ρίχνει λίγο κολλύριο στο μάτι, να... θολώνει τα νερά για την Ελένη. Σε περίπτωση δηλαδή που κάνει την... κουτσουκέλα του.

Γιατί βλέπεις, η Ελένη που έχει μύτη (σαν τον Νέστορα στην «Αρχόντισσα και ο αλήτης») τις κουτσουκέλες τις μυρίζεται. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια όταν η κουβέντα είχε πάει στην απιστία και στο κινητό, το οποίο πολλές γυναίκες ψάχνουν. «Αν αφήσω σε ένα συγκεκριμένο σημείο το κινητό μου και φύγω, δεν είναι πρόκληση για την γυναίκα να δει τι έχει μέσα;» τη ρώτησε ο Γρηγόρης για να πάρει την αποστομωτική απάντηση της παρουσιάστριας. Της ανώτερης παρουσιάστριας.

«Για εμένα προσωπικά δεν είναι καθόλου πρόκληση. Εγώ πραγματικά δεν κοιτάζω κινητά. Κοιτάζω μάτια. Και αφήνω τη μύτη μου να δουλέψει». Μας έστειλε όλους το Ελενάκι. Εμείς κατίνες και τούτη... λαγωνικό! Απορώ. Έχει συγκεκριμένη μυρωδιά το κέρατο και το οσφρίζεται η Μενεγάκη; Και με το μάτι τι παίζει; Το θολώνει το κέρατο;

Αλλά η Ελένη δε σταμάτησε εκεί τα μαθήματα ανωτερότητας και πώς να κάνετε τσακωτό το σύντροφο σας άμα απιστήσει. Και πρόσεξε να δεις μέσα που χρησιμοποιεί η «πανούργα» η γυναίκα. «Μπορείς επίσης να στήσεις έναν καβγά για να δεις αντιδράσεις. Δεν είμαστε και 20 χρονών. Καταλαβαίνουμε τους ενόχους. Εάν δηλαδή στήσεις έναν καβγά και δεις ότι ο άλλος γίνεται έξαλλος και αλλάζει και χρώματα, τότε καταλαβαίνεις τι παίζει». Τι να πω. Επειδή, το δικό μας το μάτι είναι λίγο θολό. Έχουμε και διάφραγμα... θα προτιμήσουμε τον παραδοσιακό τρόπο του... κινητού!