Αποχώρησε ο Παπούλιας. Τι λέει η Τσιμτσιλή!

04.07.2011
Την εβδομάδα δική της, αφιερωμένη στο γάμο της ήθελε να έχει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά να που τα σχέδια της ανατράπηκαν ξαφνικά την Πέμπτη. Ο επί χρόνια συνεργάτης του «Πολύ Μπλα Μπλα» και ψυχή του πάνελ, Στάθης Παπούλιας

Την εβδομάδα δική της, αφιερωμένη στο γάμο της ήθελε να έχει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά να που τα σχέδια της ανατράπηκαν ξαφνικά την Πέμπτη. Ο επί χρόνια συνεργάτης του «Πολύ Μπλα Μπλα» και ψυχή του πάνελ, Στάθης Παπούλιας αποχώρησε ξαφνικά και πολλά ακούγονται και γράφονται σχετικά. Άλλοι λένε ότι αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, ενώ άλλα δημοσιέυματα αναφέρουν ότι το Alter μετά από 5 χρόνια συνεργασίας δεν ανανέωσε τη σύμβαση και πως ο ίδιος ο Παπούλιας δεν είχε ιδέα, ενώ δεν γνωρίζει τους λόγους που δεν του ανανέωσαν.

Η αποχώρηση του έφερε τα πάνω κάτω στην εκπομπή, αλλά ευτυχώς για εκείνους βρίσκονται προς το τέλος, οπότε λίγο το κακό. Εξάλλου, διαβάζουμε ότι ήδη βρήκαν τον αντικαταστάτη του για την επόμενη σεζόν, την Κλεοπάτρα Πατλάκη. Ωστόσο, η αποχώρηση του Παπούλια στενοχώρησε τους συνεργάτες του και για του λόγου το αληθές, η Τσιμτσιλή την Παρασκευή το μεσημέρι με το που ξεκίνησε η εκπομπή αναφέρθηκε σε αυτόν.

«Καλημέρα σας και καλό μήνα. Θέλω να πω ότι σήμερα δεν κλείνει μόνο η εβδομάδα και χθες δεν έκλεισε ο μήνας. Κλείνει και ένας κύκλος μια πολύ ωραίας συνεργασίας, αυτής με τον Στάθη Παπούλια, ο οποίος πλέον δεν θα είναι στην εκπομπή μας και στην ομάδα μας. Θέλουμε να του μεταφέρουμε την αγάπη μας και τις ευχαριστίες μας για όσα προσέφερε στην εκπομπή γιατί ήταν από τους στυλοβάτες του Πολύ Μπλα Μπλά. Εκτός από την επαγγελματική σχέση υπάρχει και το προσωπικό στοιχείο, αφού η σχέση μας δεν σταματούσε με την λήξη της εκπομπής» είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια.