Το «EZEL» σπάει όλα τα ρεκόρ στον ANT1 WEB TV

30.06.2011

Περισσότερα από 450.000 Video On Demand σε μια εβδομάδα, νέο ρεκόρ για το Web TV του ΑΝΤ1

Η σειρά που ήρθε να γεμίσει τα βράδια του καλοκαιριού με δυνατές συγκινήσεις, εξελίσσεται σε φαινόμενο όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και στο Web TV του ΑΝΤ1!

Το EZEL, εκτός από καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών, είναι παράλληλα και ο νέος εθισμός των χρηστών του Internet! Με την πρώτη της online εμφάνιση, η σειρά έσπασε κιόλας όλα τα ρεκόρ. Με 450.000 videos on demand την περασμένη εβδομάδα (από 20/6 έως 26/6), το ΕΖΕL εκτοξεύθηκε στην κορυφή του εβδομαδιαίου TOP 10 του ΑΝΤ1 Web TV. Και επιπλέον, κατέκτησε το ρεκόρ των περισσότερων Videos on Demand σε μία εβδομάδα στην ιστορία του ΑΝΤ1 Web TV! Αλλά και το ίδιο το Web TV του ΑΝΤ1 σημείωσε ατομικό ρεκόρ με την έναρξη του EZEL, ξεπερνώντας τα 1.500.000 Video On Demand Views σε μια εβδομάδα!

Παράλληλα, η επιτυχημένη τουρκική σειρά αποκτά καθημερινά όλο και περισσότερους φανατικούς τηλεθεατές. Την περασμένη εβδομάδα o μέσος όρος της ξεπέρασε το 25% στους τηλεθεατές 15-44 ετών. Ακόμα περισσότερο τράβηξε το ενδιαφέρον των γυναικών ξεπερνώντας το 30% και φτάνοντας το 39,7% στις νεαρές γυναίκες 15-24 ετών.

Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, το EZEL ήταν πρώτο στη ζώνη του στο σύνολο των τηλεθεατών με 6 μονάδες διαφορά, ενώ στις γυναίκες η διαφορά ξεπέρασε τις 15 μονάδες!

Και η περιπέτεια του EZEL μόλις άρχισε. Ο έρωτας, η προδοσία και η εκδίκηση συνεχίζονται και κορυφώνονται, καθημερινά στις 9 το βράδυ στον ΑΝΤ1 και αμέσως μετά στον ANT1 Web TV.