Ο εκνευρισμός του Γιάννη Λάτσιου!

30.06.2011
«Μην του μιλάτε του παιδιού, αφήστε το μονάχο». Για την ακρίβεια, στον Γιάννη Λάτσιο μπορείτε να πείτε τα πάντα, να τον ρωτήσετε για όλα, εκτός από ένα θέμα... καλλιστεία! Άπαξ και κάνεις το λάθος, να αναφερθείς στο θέμα,

«Μην του μιλάτε του παιδιού, αφήστε το μονάχο». Για την ακρίβεια, στον Γιάννη Λάτσιο μπορείτε να πείτε τα πάντα, να τον ρωτήσετε για όλα, εκτός από ένα θέμα... καλλιστεία! Άπαξ και κάνεις το λάθος, να αναφερθείς στο θέμα, θα αντικρίσεις το αγριεμένο βλέμμα του «Ιωάννη» και θα λαχταρίσεις όσο ποτέ.

Πήγε που λες ο Λάτσιος στο πάρτι του Dancing with the stars κι ως είθισται κάθε φορά που τον πετυχαίνουν οι ρεπόρτερ, έδωσε μίνι... συνέντευξη Τύπου στο πόδι. Για όλα μίλησε με μεγάλη άνεση και μπόλικο χιούμορ, αλλά όταν ρωτήθηκε για τα καλλιστεία (πού τα θυμήθηκαν τώρα αυτά) και το ενδεχόμενο να τα διοργανώσει φέτος μόνος του ο κος Πρεβελάκης, όπως ακούστηκε, ήρθε ο «Ιωάννης» κι άστραψε και βρόντηξε.

«Τι θα πει ακούστηκε» ρώτησε νευριασμένος. «Σας παρακαλώ όταν λέτε κάτι, να το σκέφτεστε πρώτα». Ουπς τι εκνευρισμός ήταν αυτός; Εδώ τον έχουν ρωτήσει γι άλλα κι άλλα. Αυτό τον τσάντισε; Ποιος θα δώσει την κορδέλα και πού; Κι εδώ που τα λέμε, ο ίδιος ο κος Πρεβελάκης βγήκε και είπε ότι θα καλέσει 10 με 15 κοπέλες στο γραφείο του και θα αναδείξει τη νέα «Σταρ Ελλάς» και «Μις Ελλάς».