Λιάγκας: "Αν ανοίξω το στόμα, πολλοί θα μείνουν εκτός τηλεόρασης..."!

21.06.2011
Όλο κουίζ ήταν εκεί στο «Πρωινό mou», αλλά ας τους πει κάποιος πως όταν τα βάζουν, δίνουν κι ένα στοιχείο παραπάνω, να πάει κάπου το μυαλό μας. Έτσι, μετά τη Φαίη Σκορδά ήταν η σειρά του Χρήστου Νέζου

Όλο κουίζ ήταν εκεί στο «Πρωινό mou», αλλά ας τους πει κάποιος πως όταν τα βάζουν, δίνουν κι ένα στοιχείο παραπάνω, να πάει κάπου το μυαλό μας. Έτσι, μετά τη Φαίη Σκορδά ήταν η σειρά του Χρήστου Νέζου να βάλει ένα κουίζ: ποιο τηλεοπτικό ζευγάρι το σαββατοκύριακο ήταν με σκάφος στην Αίγινα.

Να πω, να πω;;;; Ο Λιάγκας με τη Φαίη οεο... Και κάπου εκεί πετάχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας και με τα δικά του, μας έβαλε σκοτούρες στο κεφάλι. Είπε, λοιπόν, ότι το σαββατοκύριακο βρέθηκαν πολλοί στην Αίγινα, αλλά αν ανοίξει το στόμα του, του χρόνου πολλοί θα μείνουν εκτός τηλεοπτικά.

Κι άντε τώρα εσύ στις 11 το πρωί να κάτσεις να εξηγείς τι εννοεί... ο ποιητής. Τι είδους, δηλαδή, συναντήσεις έγιναν στην Αίγινα και ποιοι πήγαν εκεί που άμα έβγαζε ονόματα στη δημοσιότητα ο Λιάγκας, θα έχαναν τη δουλειά τους;

Βρε την Αίγινα, που έγινε και... νησί της διαπλοκής. Γιατί, έτσι όπως το έθεσε ο παρουσιαστής για...διαπλοκή μας κάνει. Αλλά, παρά τις πιέσεις των συνεργατών του να μιλήσει (σου έλεγαν κι αυτοί, όπως κι εμείς, ότι ο Λιάγκας δεν κρατάει το στόμα του κλειστό και σαν τον.... Τζανετάκο «ξέρω, αλλά δε σας λέω», θα το μαρτυρούσε) τελικά δεν το έκανε. Όπως είπε, θέλει να κλείσει ειρηνικά η σεζόν. Βρε μπελάδες που έβαλε στο κεφάλι μας. Αλλά, πού θα πάει, τέτοιες συναντήσεις δεν μένουν για πολύ κρυφές.