Τι σήμαινε η εκπομπή Παπαδάκη στη θέση ΚαραμεροΧαριτάτων;

21.06.2011
Στάση εργασίας μέχρι τις 10 το πρωί είχαν την Τρίτη οι τεχνικοί των ιδιωτικών καναλιών, που σημαίνει ότι οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές για δεύτερη μέρα (την Δευτέρα ήταν η 24ωρη απεργία των τεχνικών) δεν βγήκαν στον «αέρα».

Στάση εργασίας μέχρι τις 10 το πρωί είχαν την Τρίτη οι τεχνικοί των ιδιωτικών καναλιών, που σημαίνει ότι οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές για δεύτερη μέρα (την Δευτέρα ήταν η 24ωρη απεργία των τεχνικών) δεν βγήκαν στον «αέρα». Αλλά αυτό δεν ισχύει για τον Γιώργο Παπαδάκη....

Την ώρα που (με πνίγει ο καημός...) Φαίη Σκορδά με Γιώργο Λιάγκα και Ελένη Μενεγάκη ξεκινούσαν κανονικά στην ώρα τους, στον ΑΝΤ1 οι ΚαραμεροΧαριτάτοι δεν ήταν πουθενά... Στη θέση τους είδαμε τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος για πρώτη φορά μετά από είκοσι τόσα χρόνια καλημέρισε τον κόσμο στις 10 το πρωί. Κι αμέσως όλοι αναρωτηθήκαμε, αν στον ΑΝΤ1 είπαν να κάνουν από τώρα πράξη τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Παπαδάκη να αντικαθιστά το δίδυμο στη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Να ήταν αυτή μία πρόβα τζενεράλε για τα επικείμενα σχέδια του καναλιού; Why not... Αν και ο ίδιος, όπως είπε, λόγω των πολιτικών εξελίξεων και της σημερινής συζήτησης στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης, έκριναν οι ιθύνοντες ότι έπρεπε να βγει μία έκτακτη εκπομπή με την επικαιρότητα. Γι αυτό και δεν έγραφαν, «Καλημέρα Ελλάδα», αλλά... «Έκτακτη επικαιρότητα».

Αυτή κράτησε περίπου μιάμιση ώρα, αφού οι ΚαραμεροΧαριτάτοι ξεκίνησαν στις 11.30 το πρωί. Και όπως είπε και ο Παπαδάκης, όταν μας καλωσόρισε... «τα παιδιά θα πάρουν τη σκυτάλη, θα μιλήσουν και αυτά για την επικαιρότητα, αλλά θα σας δείξουν και τα θέματα που παίζουν καθημερινά και σας κρατούν συντροφιά». Γιατί, μπορεί να το παλεύουν με το... Info οι Καρμεροχαριτάτοι, αλλά όταν αυτό είναι κομμάτι... hard, όπως καλή ώρα σήμερα, επιστρατεύεται ο Παπαδάκης....