Γερμανού: Αβέβαιο το τηλεοπτικό της μέλλον!

03.06.2011
Η κρίση στην τηλεόραση όλο και μεγαλώνει κι εκεί που άλλες χρόνια τέτοια εποχή τα τηλεοπτικά πρόσωπα είχαν ήδη συμφωνήσει για την επόμενη σεζόν και περίμεναν πότε θα φύγουν για τα μπάνια του

Η κρίση στην τηλεόραση όλο και μεγαλώνει κι εκεί που άλλες χρόνια τέτοια εποχή τα τηλεοπτικά πρόσωπα είχαν ήδη συμφωνήσει για την επόμενη σεζόν και περίμεναν πότε θα φύγουν για τα μπάνια του λαού, τώρα οι περισσότεροι περιμένουν πάνω από το ακουστικό του τηλεφώνου τους. Για την ακρίβεια, λίγοι είναι εκείνοι που ξέρουν τι θα κάνουν τον επόμενο χειμώνα.

Εκπομπές και πρόσωπα που φέτος «έσκισαν» σε τηλεθέαση και θα περίμενε κανείς ότι δεν θα είχαν το άγχος, δεν έχουν μιλήσει ακόμη με το κανάλι τους. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και η Ναταλία Γερμανού, όπως αποκάλυψε η ίδια το πρωί της Παρασκευής στο «Πρωινό mou».

Αν και το «Μες στην καλή χαρά» γνωρίζει πρωτιές τα πρωινά του σαββατοκύριακου, δεν έχουν μιλήσει ακόμη με το κανάλι για το μέλλον της εκπομπής. Εξάλλου, όπως εξομολογήθηκε η ίδια δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο της. Πάντως, σε περίπτωση που η εκπομπή συνεχίσει και του χρόνου, τόνισε ότι θα πρέπει να συνεχίσει με τα ίδια άτομα.