Ποιος ο ρόλος Φαίης - Λιάγκα στην απομάκρυνση της Σταμάτη;

03.06.2011
Παρελθόν αποτελεί από το «Πρωινό mou» η Σάσα Σταμάτη κι ενώ στην αρχή δημοσιεύματα ήθελαν η απομάκρυνσή της να οφείλεται στην ενόχληση κάποιου συντελεστή της εκπομπής, δείχνοντας έναν εκ των παρουσιαστών, η αλήθεια βρίσκεται αλλού. Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, αν και αυτή την

Παρελθόν αποτελεί από το «Πρωινό mou» η Σάσα Σταμάτη κι ενώ στην αρχή δημοσιεύματα ήθελαν η απομάκρυνσή της να οφείλεται στην ενόχληση κάποιου συντελεστή της εκπομπής, δείχνοντας έναν εκ των παρουσιαστών, η αλήθεια βρίσκεται αλλού. Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, αν και αυτή την εβδομάδα αρκετές φορές ήρθαν σε ρήξη στον «αέρα» με τη Σταμάτη, με την Φαίη να της κάνει παρατηρήσεις για τον τρόπο που μιλούσε, δεν είχαν σχέση με την απομάκρυνση της.

Όπως ακούσαμε, στο «Πολύ Μπλα Μπλα» η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένα κακόγουστο αστείο της Σταμάτη σε συνεργάτη της εκπομπής, που ενοχλήθηκε. Μάλιστα, στο «Πολύ Μπλα Μπλα» ανέφεραν ότι η Σάσα με το συγκεκριμένο στέλεχος είχε άριστες σχέσεις, έκαναν παρέα και είχε θάρρος ο ένας στον άλλον. Ωστόσο, η πλάκα εκείνης ξέφυγε από τα όρια κι αφού υπήρχε το «ιστορικό» ήρθε μοιραία και το «διαζύγιο».

Ποιο ιστορικό υπήρχε; Σύμφωνα με όσα ακούγονται, οι άνθρωποι του καναλιού ήταν ενοχλημένοι με τη συμπεριφορά της, η οποία ουκ ολίγες φορές ξέφευεγε από τα όρια. Εξάλλου, και η Φαίη και ο Γιώργος προσπαθούσαν να την επαναφέρουν στην τάξη, αλλά χωρίς επιτυχία η αλήθεια. Μην ξεχνάμε, άλλωστε ότι αυτή την εβδομάδα η Σκορδά εκνευρίστηκε αρκετές φορές μαζί της κάνοντας της πάντα παρατήρηση.

Μάλιστα, σε κάποια από τις ρήξεις τους, αποκάλυψε ότι όσο ήταν σπίτι, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που της τηλεφωνούσαν και σχολίαζαν αρνητικά τη συμπεριφορά της Σταμάτη. Κι ενώ λοιπόν, πολλοί πίστεψαν κι "έδειξαν" ότι το ζεύγος της έδειξε την πόρτα της εξόδου (αυτό καταλάβαμε κι εμείς όταν η Βίκυ Παγιατάκη αποκάλυψε στην «Πρωινή Μελέτη» ότι κάποιος δίδυμος στο ζώδιο ενοχλήθηκε με τη Σταμάτη. Και δίδυμος είναι ο Λιάγκας) τελικά η αλήθεια βρίσκεται αλλού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Mega, η Σταμάτη απομακρύνθηκε από την εκπομπή λόγω διαφωνιών με τη διεύθυνση προγράμματος. Όπως αποκάλυψε, δε, η Ελεάννα Τρυφίδου, στενή συνεργάτης του Λιάγκα, τόσο εκείνος όσο και η Φαίη δεν θα ζητούσαν ποτέ την απόλυση κάποιου ανθρώπου.