Εκτός "Πρωινό mou" η Σταμάτη.

03.06.2011
μμμ

Μυστήριο επικρατεί με την Σάσα Σταμάτη, η οποία το πρωί της Παρασκευής λείπει από το πάνελ. Και είναι αλήθεια ότι η απουσία της είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Κι ενώ Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας απέφυγαν να σχολιάσουν που είναι η Σταμάτη, την ίδια στιγμή όλοι λένε ότι αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται και γράφονται, η συμπεριφορά της στον «αέρα» καθώς και κάποια σχόλια της, ενόχλησαν τους παρουσιαστές. Εξάλλου, με την επιστροφή της Φαίης φάνηκε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μέσα σε μία εβδομάδα, η Σταμάτη κατάφερε να εκνευρίσει δύο φορές την παρουσιάστρια, η οποία της έκανε παρατήρηση. Βλέπεις, η Φαίη έβλεπε την εκπομπή όσο ήταν στο σπίτι και αυτά που γίνονταν και λέγονταν στο πλατό μόνο χαριτωμένα δεν τα έβλεπε.

Κι άδικο, εδώ που τα λέμε, δεν έχει, αφού τα Λιαγκόπαιδα (ειδικά όταν έλειπε και ο Λιάγκας) είχαν ξεσαλώσει κανονικά. Έτσι, με την επιστροφή της και με την πρώτη ευκαιρία που της έδωσε η Σταμάτη, την πέταξε τη μπηχτή της: «Σας έβλεπα και δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που μιλούσες». Η παρατήρηση αυτή έφερε μία ένταση, αλλά το επεισόδιο έληξε εκεί.

Τι συνέβη, λοιπόν και φτάσαμε στην απομάκρυνσή της από το πρωινό; Στην «Πρωινή Μελέτη» βγήκε η Βίκυ Παγιατάκη, η οποία έμαθε για την απομάκρυνση το πρωί. Διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο λόγος ήταν η δική τους κόντρα πριν λίγες μέρες και αποκάλυψε ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι όταν η Σταμάτη συνέχισε στον «αέρα» μία πλάκα που έκαναν off camera. «Πριν ξεκινήσει η εκπομπή πάντα κάνουμε πλάκα. Η Σασα επειδή είναι αυθόρμητη, τη μετέφερε και στον «αέρα» με αποτέλεσμα να θιχτεί κάποιος από τους παρουσιαστές» είπε στην Μελέτη και μάντεψε.

Δεν ήταν η Φαίη αυτή που θίχτηκε, αλλά ο… Λιάγκας. Όνομα δεν αποκάλυψε η Παγιατάκη, αλλά όταν τη ρώτησε η Ελεονώρα αν η έκλειψη επηρεάζει τους Ζυγούς που είναι η Σταμάτη, η αστρολόγος απάντησε ότι επηρεάζει τους διδύμους. Και ναι, δίδυμος είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Περιμένουμε, λοιπόν, να δούμε τη συνέχεια και τι θα σχολιάσει (άμα το κάνει) το ζεύγος.