Ούτε ο Κωστόπουλος δεν είδε την εκπομπή του!

04.06.2011
Πρόβα για το επόμενο Dancing with the stars φαίνεται ότι έκανε η Τζένη Μπαλατσινού, αν καταλάβαμε καλά από τις δηλώσεις της. Βλέπεις, η κουμπάρα του Γιάννη Λάτσιου, αν και δέχτηκε στενό πρεσάρισμα από

Πρόβα για το επόμενο Dancing with the stars φαίνεται ότι έκανε η Τζένη Μπαλατσινού, αν καταλάβαμε καλά από τις δηλώσεις της. Βλέπεις, η κουμπάρα του Γιάννη Λάτσιου, αν και δέχτηκε στενό πρεσάρισμα από εκείνον για ένα γκεστ στο show, φάνηκε ότι γλυκάθηκε από το χορό και τώρα δηλώνει ότι έχει βρει μέχρι και τον χορευτή που θα έχει του χρόνου!

Πάντως, αν η Μπαλατσινού πάρει μέρος στο τρίτο Dancing, θα είναι από τα φαβορί, διότι τον έχει το χορό. Ειδικά, το κούνημα. Αλλά, λέμε αλλά, αν είναι μία εκ των σταρ του Dancing και ο σύζυγος έχει εκπομπή και του χρόνου στον Alpha, να ζητήσει από το κανάλι να είναι ελαστικός στις μέρες μετάδοσης. Γιατί, αν του τύχει again κανένα έκτακτο, όπως της Πέμπτης είναι κρίμα να μην ξαναδεί τη εκπομπή του.

Βλέπεις, ούτε ο Πέτρος Κωστόπουλος ο ίδιος δεν είδε το «Βράδυ» και τον μαρτύρησε η σύζυγος, η οποία αποκάλυψε ότι της έστειλε μήνυμα όταν χόρευε. Ούτε από περιέργεια δεν είδε το Νίκο Μουτσινά ξανά η την Τάμτα; Ούτε. Η περιέργεια του να δει τη σύζυγο να χορεύει ήτο μεγαλύτερη. Οπότε, καταλαβαίνεις και για ποιο λόγο η «μάχη» Κωστόπουλος – Μπαλατσινού έληξε με διαφορά υπέρ εκείνης!