Και ο Τρύφων "κάρφωσε" την Μακρυπούλια!

30.05.2011
Από μικρό, από τρελό και από τον Τρύφωνα Σαμαρά μαθαίνεις την αλήθεια. Και η Ζέτα Μακρυπούλια μόλις στο 10ο Live του Dancing with the stars έμαθε ότι οι μεταμφιέσεις των προηγούμενων Κυριακών δεν ήταν

Από μικρό, από τρελό και από τον Τρύφωνα Σαμαρά μαθαίνεις την αλήθεια. Και η Ζέτα Μακρυπούλια μόλις στο 10ο Live του Dancing with the stars έμαθε ότι οι μεταμφιέσεις των προηγούμενων Κυριακών δεν ήταν και η φοβερότερη έμπνευση. Γιατί, καλή η Τζέσικα Ράμπιτ και η Μέρλιν Μονρόε, αλλά το αυθεντικό είναι το πιο καλό.

Στο Live της Κυριακής η Ζέτα Μακρυπούλια για πρώτη φορά φέτος ντύθηκε.. Ζέτα Μακρυπούλια και άρεσε. Με ένα σέξι κόκκινο Raxevsky φόρεμα και το μαλλί σπαστό στους ώμους ήταν απλά η Ζέτα που όλοι θαυμάσαμε. Και της άποψης αυτής ήτο και ο Τρύφων.

Γιατί μπορεί ο star να έχει το άγχος του χορού (λέμε τώρα), αλλά λόγω δουλειάς κάτι τέτοια δεν του ξεφεύγουν. Έτσι, όταν σταθηκε δίπλα στη Μακρυπουλια τής πέταξε το καρφί του: «Καλώς ήρθες πίσω Ζέτα μου». Πραγματικά, καλώς ήρθες πίσω Ζέτα κι ελπίζουμε τις περούκες και τις στολές να τις βάλει στο μπαούλο για κάποιο κοσμικό πάρτι μασκέ. Για το Dancing ας έρχεται σκέτη.. Ζέτα Μακρυπούλια!