Μενεγάκη: Εμφανίστηκε με... φόρεμα εγκυμοσύνης!

30.05.2011
Με φόρεμα εγκυμοσύνης έσκασε μύτη η Ελένη Μενεγάκη και κάθεσαι εσύ ο παρατηρητικός τηλεθεατής σε τέτοια θέματα κι αναρωτιέσαι πρωινιάτικα γιατί η παρουσιάστρια επέλεξε αυτόν τον τύπο φορέματος.

Με φόρεμα εγκυμοσύνης έσκασε μύτη η Ελένη Μενεγάκη και κάθεσαι εσύ ο παρατηρητικός τηλεθεατής σε τέτοια θέματα κι αναρωτιέσαι πρωινιάτικα γιατί η παρουσιάστρια επέλεξε αυτόν τον τύπο φορέματος. Θες να είναι έγκυος; Η ίδια αναφέρθηκε στο ρουχαλάκι της, παροτρύνοντας τις τηλεθεατριες που ρωτούν για αυτό, να επικοινωνήσουν με την εκπομπή προκειμένου να μάθουν λεπτομέρειες.

Βλέπεις, της Ελένης τής τα φέρνουν τα ρούχα και τα φοράει. Αλλά και πάλι η απορία του έρμου του τηλεθεατή παραμένει: Γιατί φόρεσε το πρωί της Δευτέρας ρούχο εγκυμοσύνης; Είναι καμιά νέα μόδα και τα φοράνε όλες; Γκαστρωμένες και μη; Και η Ελένη σε ποια κατηγορία ανήκει; Γιατί, όλα αυτά τα χρόνια, την παρουσιάστρια δεν της λες και... Κάρι Μπράντσο που ακολουθεί πιστά τις νέες τάσεις της μόδας.

Είναι πιο πολύ του παλιού και δη του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Ακόμη μία φορά να τη δω με λελούδι στο μαλλί και θα αρχίσω να φωνάζω: «Ψάρια πουλάω, ψάρια πουλάω». Τάλε κουάλε η συγχωρεμένη η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο «Πιο λαμπρό αστέρι ήτο η Μενεγακη. Γενικά, οι τελευταίες εμφανίσεις είναι σαφώς επηρεασμένες από την Αλίκη και κάθε μέρα δεν αφήνει ταινία για ταινία της που να μην υιοθετεί το λουκ. Μόνο να μη μας σκάσει κάνα πρωί ωσάν άλλος... Πίπης!