Επέστρεψε η Φαίη Σκορδά!

30.05.2011
Pretty woman, walking down the street. Pretty woman, the kind I like to meet. Θεαματική είσοδο υπό τους ήχους του τραγουδιού «Pretty woman» έκανε η Φαίη Σκορδά, ανανεωμένη, με καστανό μαλλί,

Pretty woman, walking down the street. Pretty woman, the kind I like to meet. Θεαματική είσοδο υπό τους ήχους του τραγουδιού «Pretty woman» έκανε η Φαίη Σκορδά, ανανεωμένη, με καστανό μαλλί, φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα και αδυνατισμένη κατά 15 κιλά. Και το κοινό από κάτω εκστασιασμένο να υποδέχεται την οικοδέσποινα, σαράντα μέρες μετά τη γέννηση του γιου της.

Ο Γιώργος Λιάγκας, δε, ήτο αδύνατο να κρύψει τη χαρά και κυρίως τον ενθουσιασμό του που η σύζυγος είναι και πάλι στο πλευρό του. Κι επειδή, πρόκειται για τζέντλεμαν σύζυγο, πρόσφερε στη Φαίη μία τεράστια ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα, που πήγαιναν σετάκι με το φόρεμα. By the way, στην πρεμιέρα της εκπομπής τον Σεπτέμβριο η Σκορδά επίσης φορούσε κόκκινο φόρεμα. Μάλλον το χρώμα της έφερε γούρι και είπε να το προτιμήσει και στη μεγάλη επιστροφή.

Γενικά, το κλίμα το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό Mou» ήτο πανηγυρικό με τα Λιαγκόπιαδα επίσης να χαίρονται για την επιστροφή της «μαμάς» Φαίης. Τώρα, εκείνη δεν μπορούμε να πούμε ότι ήτο το ίδιο ενθουσιασμένη με εκείνους, αφού όπως αποκάλυψε η ίδια, περιμένει πώς και πως την ώρα που θα επιστρέψει στο παιδί της.

Όσο για τη σιλουέτα της λεχώνας που τόσος ντόρος είχε γίνει τις προηγούμενες μέρες; Η παρουσιάστρια ακολουθώντας ένα πρόγραμμα διατροφής κατάφερε να χάσει σε 40 μέρες 15 κιλά, ενώ όπως κάρφωσε ο Λιάγκας θέλει άλλα τέσσερα για να έρθει στα ίσα της. Εξάλλου, στην εγκυμοσύνη είχε πάρει τελικά 18 κιλά. Αλλά, λέμε αλλά, αυτή η ψιλόλιγνη σιλουέτα με την κοιλιά πλάκα που βλέπαμε τις προηγούμενες μέρες στα περιοδικά και αναρωτιόμασταν: «πότε πρόλαβε η λεχώνα να χωνέψει», ήτο μία... οφθαλμαπάτη. Ή μάλλον ήτο η... δίαιτα του Photoshop, διότι η Φαίη και την κοιλιά της έχει και το στήθος.