Μυστήριο με τις βαθμολογίες του Dancing!

30.05.2011
Ξέραμε κι αν κάνουμε λάθος, διορθώστε μας ότι η ψηφοφορία κοινού σε κάθε Live δεν γίνεται γνωστή στους συμμετέχοντες. Μόνο η παραγωγή ξέρει τι γίνεται κάθε εβδομάδα και τα αποτελέσματα τα κρατάει

Ξέραμε κι αν κάνουμε λάθος, διορθώστε μας ότι η ψηφοφορία κοινού σε κάθε Live δεν γίνεται γνωστή στους συμμετέχοντες. Μόνο η παραγωγή ξέρει τι γίνεται κάθε εβδομάδα και τα αποτελέσματα τα κρατάει ως επτασφράγιστο μυστικό.

Κι αν δεν μας απατά η μνήμη (καθότι έχουμε μεγαλώσει κατά ένα χρόνο) πέρυσι είχε γίνει ολόκληρο θέμα με τις ψηφοφορίες τόσο από την Πηγή Δεβετζή όσο και από την Ματθίλδη Μαγγίρα, οι οποίες ήθελαν να μάθουν πώς ψήφιζε ο κόσμος. Κι εδώ έρχεται το μυστήριο που προέκυψε από το πρωί της Δευτέρας. Το λες και σκάνδαλο, αλλά εμείς είμαστε καλοπροαίρετοι, ενώ δεν ξέρουμε αν φέτος ισχύει η ίδια μυστικοπάθεια με πέρυσι. Εξάλλου, μέχρι στιγμής δεν είχε προκύψει τέτοιο θέμα.

Η Ελεονώρα Μελέτη, που λες, ευχαρίστησε από το Twitter της το κοινό που την ψήφισε, γράφοντας ότι χθες ήταν δεύτερη στις προτιμήσεις του κοινού! Από πού ήξερε, λοιπόν, η Μελέτη τα αποτελέσματα; Κι αυτά τα μαθαίνουν κάθε Κυριακή οι παίκτες; Και το μυστήριο με τις ψηφοφορίες συνεχίστηκε και το μεσημέρι στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

Η Ράντου (Βαλέντινη ή Αγάθη θα σε γελάσω) επικαλέστηκε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Μελέτη πράγματι βγήκε δεύτερη στη ψηφοφορία του κοινού. Πρώτος ήταν ο Τρύφων Σαμαράς, προτελευταία η Αγγελική Ηλιάδη και τελευταία η Νάντια Μπουλέ. Στο παράθυρο είχαν τον παρτενέρ της Μπουλέ και όταν τον ρώτησαν σχετικά, εκείνος είχε άγνοια για τα αποτελέσματα, αφού όπως δήλωσε δεν τους ανακοινώνουν τα αποτελέσματα. Αυτοί ξέρουν μόνο τον τελικό βαθμό. Και η εύλογη απορία είναι η εξής: Η Μελέτη από που ήξερε τα αποτελέσματα; Και η Ράντου πώς είχε τέτοιες πληροφορίες; Χμ...