Σκηνές τρόμου στο Greek Idol!

30.05.2011
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του Live στο Greek idol με πρωταγωνιστές του συγγενείς παίκτριας και την κριτική επιτροπή. Το Σάββατο αποχώρησε από το παιγνίδι η Ερωφύλλη και σε συνδυασμό

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του Live στο Greek idol με πρωταγωνιστές του συγγενείς παίκτριας και την κριτική επιτροπή. Το Σάββατο αποχώρησε από το παιγνίδι η Ερωφύλλη και σε συνδυασμό με όσα άκουσε από τους κριτές, ήρθε το σόι κι έγινε.. Σαπφώ Νοταρά... «Μπουρλόοτοοοο»!

Στη γωνία περίμεναν οι δικοί της τους κριτές και τον χορογράφο και οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απίστευτες, ενώ έφτασαν στο σημείο να απειλούν ότι θα τους δείρουν! Όπως αποκάλυψε, φανερά εκνευρισμένη η Ρούλα Κορομηλά, ο Πέτρος Κωστόπουλος άκουσε τα εξ’ αμάξης, ενώ έβρισαν και την Έλλη Κοκκίνου. Αυτός, όμως, που είχε να αντιμετωπίσει την οργή του σογιού, ήταν ο Κώστας Καπετανίδης, τον οποίο φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα.

Γιατί πάνω στον πανικό, ποτέ δεν ξέρεις αν οι απειλές για ξυλοδαρμό γίνουν πραγματικότητα. Αλλά, ο Καπετανίδης μπορεί να παρηγορηθεί διότι δεν ήταν ο μόνος που έγινε στόχος. Απειλές δέχθηκε και ο χορογράφος, τον οποίο φυγάδευσε η ασφάλεια της παραγωγής. Πάντως, την επόμενη μέρα η Ερωφύλλη δήλωσε άγνοια για το σκηνικό, ενώ τόνισε ότι θα πάρει τα μέτρα της.

Υ.Γ. Δεν θέλουμε να φανταστούμε τι έχει να γίνει άμα την επόμενη εβδομάδα αποχωρήσει ο Ξυλούρης και οι δικοί του ακολουθήσουν το παράδειγμα του σογιού της Ερωφύλλης. Με ελικόπτερο θα φυγαδεύσουν Καπετανίδη και Κωστόπουλο.