Αδειάσματα, νεύρα και κόντρες στο Dancing!

24.05.2011
Μία ωραία ατμόσφαιρα είναι στο Dancing with the stars και η αγάπη ξεχειλίζει από παντού. Κουβέντα κακή δεν ξέρουν τι θα πει, ενώ στα παρασκήνια η ατμόσφαιρα είναι τόσο happy, που λες ότι τα stars προέρχονται

Μία ωραία ατμόσφαιρα είναι στο Dancing with the stars και η αγάπη ξεχειλίζει από παντού. Κουβέντα κακή δεν ξέρουν τι θα πει, ενώ στα παρασκήνια η ατμόσφαιρα είναι τόσο happy, που λες ότι τα stars προέρχονται από τον πλανήτη χάπι, όπου κανείς δεν κλείνει μάτι. και μετά ξυπνάς, διότι η ωραία ατμόσφαιρα μόνο στα όνειρα τους υπάρχει.

Όσο περνάνε οι μέρες και το show πλησιάζει στο τέλος, τόσο βγαίνουν στην επιφάνεια κόντρες, ίντριγκες, μπηχτές, αδειάσματα κι άλλα χαριτωμένα. Από που να το πιάσουμε και πού να το αφήσουμε. Η Ναταλία Δραγούμη αν και μετά την αποχώρηση της δήλωσε ότι το περίμενε και προσπάθησε να δείξει κουλ, είχε νεύρα πολλά νεύρα, που αναρωτιόσουν ποιος θα ήταν ο τυχερός που θα την πλήρωνε.

Τελικά, αυτός βρέθηκε και δεν ήταν άλλος από τον παρτενέρ της, Γιούρι τον οποίο φρόντισε να του κάνει (έτσι για goodbye) ένα ωραιότατο άδειασμα. Έριξε τις ευθύνες της αποχώρησης της στον παρτενέρ, επειδή επέλεξε δύσκολη χορογραφία. Από την άλλη, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι με κάποιες κυρίες στο show, έχει τυπικές σχέσεις και το πιάσαμε το υπονοούμενο. Και μέσα στην τούρλα του Σαββάτου, βγαίνει ο Τρύφων Σαμαράς κι αντί να κάνει το σταυρό του που παραμένει στο show, τα χώνει στον Λάτσιο, επειδή λέει είναι άδικος μαζί του.