Ελένη: Η "βασίλισσα" εγκαταλείπει το... θρόνο της;

24.05.2011
Για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μίλησε η Ελένη Μενεγάκη και τούτη είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια είναι τόσο αποκαλυπτική για τα σχέδια της. Μετά το τέλος της τελετής «Γυναίκες της χρονιάς»

Για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα μίλησε η Ελένη Μενεγάκη και τούτη είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια είναι τόσο αποκαλυπτική για τα σχέδια της. Μετά το τέλος της τελετής «Γυναίκες της χρονιάς» η Ελένη μεταξύ άλλων μίλησε και για τα νέα επαγγελματικά της βήματα που ουδεμία σχέση θα έχουν με αυτά που κάνει τα τελευταία 15 χρόνια.

Η Μενεγάκη, λοιπόν, αποκάλυψε ότι σίγουρα θα κάνει κάτι άλλο στην τηλεόραση, ενώ για να γίνει αυτό θα φύγει από την πρωινή ζώνη, στην οποία τόσα χρόνια έχει κατακτήσει τον τίτλο της «βασίλισσας». Ευθέως, δεν είπε ότι αποχωρεί από τη ζώνη, όμως αυτό άφησε να εννοηθεί.

«Μέχρι σήμερα δεν έκανα κάτι άλλο από άποψη. Δεν είναι σωστό για εμένα να κάνω ταυτόχρονα δύο πράγματα. Ένα είναι αρκετό» αποκαλύπτει στο μικρόφωνο του Γιώργου Σατσίδη και συνεχίζει: «Θεωρώ ότι πρέπει να αφήνουμε χώρο και σε άλλους. Δεν γίνεται τρεις άνθρωποι να τα κάνουν όλα στην τηλεόραση». Και το υπονοούμενο το πιάσαμε. Όταν η Ελένη αποφάσισε ότι θα κάνει κάτι άλλο, θα εγκαταλείψει το «θρόνο» της στην πρωινή ζώνη. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι... πότε θα έρθει η ώρα αυτή;