Παντρεύεται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

16.11.2010
Τελικά είναι γεγονός. Ύστερα από σενάρια επί σεναρίων, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση για τον γάμο του δεύτερου στη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου Πρίγκιπα και της εδώ και οκτώ χρόνια αγαπημένης του.


Τελικά είναι γεγονός. Ύστερα από σενάρια επί σεναρίων, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση για τον γάμο του δεύτερου στη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου Πρίγκιπα και της εδώ και οκτώ χρόνια αγαπημένης του.

"Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας (Prince of Wales) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους αρραβώνες του Πρίγκιπα Γουίλιαμ (Prince William) με την δεσποινίδα Κάθριν Μίντλετον (Catherine Middleton). Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2011 στο Λονδίνο", διαβάζουμε στην ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία επιπλέον λεπτομέρειες θα δοθούν εν καιρώ.

"Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η δεσποινίδα Μίντλετον αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια διακοπών τους στην Κένυα. Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ ενημέρωσε τη Βασίλισσα καθώς και άλλα μέλη της οικογένειάς του. Για τον γάμο, ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ ζήτησε επίσης την άδεια του πατέρα της δεσποινίδας Μίντλετον. Μετά τον γάμο, το ζευγάρι θα ζήσει στη Βόρεια Ουαλία, όπου ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ θα συνεχίσει τη θητεία του στη Βασιλική Αεροπορία", ολοκλήρωνε το κείμενο.

Η σχέση των δύο 28χρονων νεαρών ξεκίνησε το 2001 στο πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα στη Σκοτία όπου φοιτούσαν αμφότεροι και συνεχίζει με χαμηλούς τόνους μέχρι και σήμερα.

Ο γάμος τους έρχεται 30 χρόνια μετά αυτόν του Καρόλου (Charles) και της Νταϊάνα (Diana) που εκείνη την εποχή είχε χαρακτηριστεί από τους πάντες ως παραμυθένιος. Τελικά, βέβαια, όπως προέκυψε μόνο τέτοιος δεν ήταν και το οριστικό διαζύγιό τους ήρθε το 1996.

Η μεν Νταϊάνα σκοτώθηκε τον επόμενο χρόνο σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι ενώ ο διάδοχος του θρόνου παντρεύτηκε την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς (Camila Parker Bowles) το 2005, 33 χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία, που όπως λέγεται υπήρξε από τότε μοιραία και για τους δύο.

Σε αναμονή του ευχάριστου γεγονότος, λοιπόν, ευχόμαστε... με το καλό!

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα