Η Μαντόνα ανοίγει αλυσίδα γυμναστηρίων

26.10.2010
Τραγουδίστρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας, σκηνοθέτης... Τώραακαι επιχειρηματίας. Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, η 51ός ετών βασίλισσα της ποπ ετοιμάζεται να ανοίξει μια νέα αλυσίδα καταστημάτων ξεκινώντας από το πρώτο παράρτημα στο Μέξικο Σίτι.

Τραγουδίστρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια μόδας, σκηνοθέτης... Τώρα και επιχειρηματίας. Όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, η 51ός ετών βασίλισσα της ποπ ετοιμάζεται να ανοίξει μια νέα αλυσίδα καταστημάτων ξεκινώντας από το πρώτο παράρτημα στο Μέξικο Σίτι.

"Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον εμπνευσμένο από το όραμα της Μαντόνα (Madonna), καθώς και τα υψηλά της δεδομένα στην ιδέα της γυμναστικής", εξήγησε ο Μαρκ Μαστρόβ (Mark Mastrov), πρόεδρος της εταιρείας New Evolution Ventures (NEV), η οποία συνεργάζεται με τη Ματζ (Madge) και τον μάνατζέρ της, Γκάι Οσερί (Guy Oseary) σε αυτό το εγχείρημα.

Τα γυμναστήρια θα ονομάζονται "Hard Candy Fitness", από το όνομα του τελευταίου άλμπουμ της Μαντόνα, και θα αντικατοπτρίζουν την άποψή της στα πάντα... ακόμη και στον χώρο, τον φωτισμό και -φυσικά- τη μουσική. "Το στίγμα της Μαντόνα θα είναι παντού", τόνισε ο Μαστρόβ.

Το πρώτο "Hard Candy" κλαμπ, πρόκειται να ανοίξει σύντομα στην πρωτεύουσα του Μεξικού και μάλιστα σε έναν χώρο 3.000 (!) στρεμμάτων περίπου. Στα εγκαίνια του χώρου που έχουν προγραμματιστεί για τις 29 Νοεμβρίου, αναμένεται να παραβρεθεί και η ίδια η Μαντόνα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, εκτός από τον κλασικό εξοπλισμό σε όργανα γυμναστικής, η Hard Candy Fitness υπόσχεται πολλές πρωτοποριακές μεθόδους εξάσκησης, συμπεριλαμβανομένων των πιο "οικείων" γιόγκα και καποέιρα.

Στους χώρους θα βρίσκει κανείς ένα πλήρως εξοπλισμένο καφέ και μπαρ με χυμούς φρούτων κάθε είδους καθώς και πολυτελή αποδυτήρια, κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά, τα οποία θα μπορούν να λειτουργούν και ως "ησυχαστήριο" για τα μέλη αφού εκεί θα μπορούν να ηρεμήσουν κάνοντας σάουνα ή ατμόλουτρα και μασάζ.

Με δεδομένη τη σχέση που η Μαντόνα έχει όλα αυτά τα χρόνια με τη γυμναστική, ως πρακτική αλλά και ως τρόπο ζωής, το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε από το τελευταίο αυτό επαγγελματικό της βήμα είναι το "καλύτερο".

Κατά τα άλλα, η πολυπράγμων διάσημη τραγουδίστρια συνεχίζει τα γυρίσματα της ταινίας που σκηνοθετεί για την ερωτική ιστορία ανάμεσα στον βασιλιά Εδουάρδο Η' και τη διαζευγμένη Γουόλις Σίμπσον (Wallis Simpson), λανσάρει τη σειρά νεανικών ρούχων "Material Girl" που υπογράφει μαζί με τη 13χρονη κόρη της Λούρδη (Lourdes) και βρίσκει χρόνο να κυκλοφορεί και με καινούριο αμόρε.

Ο 24χρονος χορευτής Μπραχίμ Ζαϊμπάτ (Brahim Zaibat), λέγεται ότι είναι ο διάδοχος του Ιησού Λους (Jesus Luz) στην καρδιά της Ματζ.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα