Ο Γουίλιαμ, η Κέιτ και οι πριγκιπικές... πρώην!

26.10.2010
Σε ακόμη έναν γάμο κάποιου άλλου -και όχι του δικού τους- την πήγε την καλή του ο 28χρονος πρίγκιπας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, την υπέβαλλε και σε δοκιμασίες αφού στη λίστα με τους υπόλοιπους καλεσμένους υπήρχαν και τρεις (!) πρώην αγαπημένες του.


Σε ακόμη έναν γάμο κάποιου άλλου -και όχι του δικού τους- την πήγε την καλή του ο 28χρονος πρίγκιπας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, την υπέβαλλε και σε δοκιμασίες αφού στη λίστα με τους υπόλοιπους καλεσμένους υπήρχαν και τρεις (!) πρώην αγαπημένες του.

Όμως, η Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) δεν φάνηκε να... μασάει και κρατώντας τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ (Prince William) αλά μπρατσέτα, έκανε είσοδο φορώντας ένα φόρεμα σε έντονο μπλε χρώμα, σακάκι και ένα τεράστιο εντυπωσιακό καπέλο, όπως επιτάσσει το dress code για παρόμοιες εκδηλώσεις.

Στη πρώτη της δημόσια εμφάνιση εδώ και 104 (!) μέρες, η Κέιτ έφτασε στον γάμο του φίλου του Γουυίλιαμ, Χάρι Μίαντ (Harry Meade), χαμογελώντας γεμάτη αυτοπεποίθηση. Έπρεπε, εξάλλου, βάλει τα δυνατά της για να μην αφήσει τρεις πιθανά "ενοχλητικές" συναντήσεις να την καταβάλλουν. Ήξερε ότι τρεις "πρώην" του αγαπημένου της θα βρισκόταν εκεί και ήθελε να έχει το πάνω χέρι.

Η πρώτη στη λίστα ήταν η Τζέκα Κρεγκ (Jecca Craig), την οποία ο Γουίλιαμ γνώρισε όταν ήταν έφηβος, όταν επισκέφτηκε το σπίτι της οικογένειάς της στην Κένυα. Λέγεται, μάλιστα, ότι ο νεαρός πρίγκιπας ήταν τόσο ξετρελαμένος μαζί της που όταν επέστεψε στην αφρικανική χώρα λίγα χρόνια αργότερα, οι δυο τους "έστησαν" έναν ολόκληρο ψεύτικο αρραβώνα.

Στον γάμο βρέθηκε και η Ρόουζ Φαρκουχάρ (Rose Farquhar), η πρώτη "σοβαρή" σχέση το Γουίλιαμ. Οι δυο τους έβγαιναν για λίγο καιρό αφού αποφοίτησαν από Ίτον.

Τότε, και ενώ ο πρίγκιπας βρισκόταν στον πρώτο χρόνο των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο του Σεντ Άντριου -όπου παρεμπιπτόντως σπούδαζε και η Κέιτ- ο Γουίλιαμ "έπαιξε" για λίγο καιρό και με την Ολίβια Χαντ (Olivia Hunt), την τρίτη "πρώην" που βρέθηκε στον πρόσφατο γάμο.

Ωστόσο, παρά την παρουσία αυτών των γυναικών στην εκδήλωση, εκείνοι που ερμηνεύουν τα "στοιχεία" υποστηρίζουν ότι η 28χρονη σχεδόν "αιώνια αγαπημένη" του πρωτότοκου γιου του Πρίγκιπα Κάρολου (Prince Charles) δεν έχει λόγο ανησυχίας.

Το ότι ο Γουίλιαμ επέλεξε να φτάσει στον γάμο μαζί με την Κέιτ, αντίθετα με ό,τι έκανε μέχρι σήμερα που οι δυο τους προσπαθούσαν σε κάθε περίπτωση να αποφύγουν να φωτογραφηθούν μαζί, σημαίνει πολλά.

Οι φήμες περί επικείμενου γάμου τους έχουν "ξεσαλώσει" επανειλημμένα στο παρελθόν. Οι πιο πρόσφατες όμως, θέλουν τον νεαρό γαλαζοαίματο, να ζητάει τα Χριστούγεννα -όπως απαιτεί η οικογενειακή παράδοση- την άδεια της βασίλισσας για να παντρευτεί. Αν γίνει αυτό, τότε θεωρείται βέβαιο το ότι θα ακολουθήσει μια επίσημη ανακοίνωση τον Φεβρουάριο.

Στο μεταξύ, ο μικρότερος αδελφός του Γουίλιαμ, Πρίγκιπας Χάρι (Prince Harry) φαίνεται ότι όχι μόνο δεν ακολουθεί το παράδειγμά του, αλλά περπατά σε τελείως αντίθετα μονοπάτια. Έτσι, ο 26χρονος γαλαζοαίματος, όχι μόνο έδωσε τέλος στην πολύχρονη -ομολογουμένως προβληματική- σχέση του με την Τσέλσι Ντέιβι (Chelsy Davy), αλλά έχει ξαναρχίσει τα νυχτοπερπατήματα, πάντα με διαφορετική γυναικεία συντροφιά στο πλάι του.

Η πιο πρόσφατη κατάκτησή του, λέγεται ότι είναι η Νορβηγίδα τραγουδίστρια του συγκροτήματος "Eddie The Gun" Καμίλα Ρόμεστραντ (Camilla Romestrand).

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα